Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Nieuwste masker techniek
Ana Cortinas, international trainer van CASMARA®, is speciaal uit Spanje overgevlogen naar Nederland, om een presentatie te geven over CASMARA® tijdens deze feestelijke lancering. Daarnaast liet zij met verve een demonstratiebehandeling zien van de Ocean Miracle behandeling met het Ocean Miracle ioniseerbaar masker, de nieuwste generatie maskers met behulp van iontoforese. 

Door middel van iontoforese worden huidverzorgingsproducten dieper de huid ingesluisd zodat ze daar effectiever hun werk kunnen doen. Door gelijkstroom wordt de natuurlijke barrière van de huid doorbroken. Hierdoor versterkt de werking van maskers, crèmes en serums enorm.

Van Spaanse dans workshop tot commerciële ondersteuning
De gasten werden welkom geheten door Greet Hoedeman, directeur van Beauty Injection.
Zij gaf een algemene presentatie over Beauty Injection, onder andere importeur van CASMARA® Cosmetics Nederland en België.

In het teken van het Spaanse merk CASMARA®, werd er als verrassing een Spaanse workshop gehouden voor het publiek. De danseres/zangeres liet het publiek klappen, zingen en dansen. Dit zorgde voor een leuke afwisseling in Spaanse sferen.

Sharon Hoppener, Business Coach van BeauBizz, gaf vervolgens een presentatie over “Succesvol bouwen aan je Beauty Business”. Sharon helpt ambitieuze ondernemers zoals huidtherapeuten en huidspecialisten aan een succesvolle onderneming door het toepassen van winstgevende verdienmodellen.

Tot slot vertelden Lee-Ann Rozsas en Joyce Nab, Marketing & PR medewerkers van Beauty Injection, de gasten welke commerciële ondersteuning zij bieden aan depositaires. Zo werd onder andere de nieuwe website van CASMARA® gepresenteerd, uitleg gegeven over de webshop en marketingkit en werd al het promotiemateriaal gepresenteerd wat op maat kan worden gemaakt voor de klant.

Over Casmara® 
Al meer dan 16 jaar veroveren de unieke CASMARA® Alginaat maskers wereldwijd salon na salon. CASMARA® is sinds 1971 een zeer stabiel bedrijf en wordt in meer dan 70 landen vertegenwoordigd. Met ingang van november 2017 is nu ook in Nederland en België de gehele huidverzorgingslijn opgenomen in het assortiment.

CASMARA® is een vooraanstaand Spaans cosmeticahuis met een eigen laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling. Met behulp van EIGEN FORMULES is de cosmetica ontwikkeld en is er een uitgebreid aanbod voor zowel de professionele praktijk als de consument, voor elke behoefte. Denk hierbij aan: eerste tekenen van huidveroudering, rimpels en lijntjes, gedehydrateerde huid, droge huid, huidverslapping, verlies aan vitaliteit, gevoelige huid, roodheid, menopauze problemen, ogen, hyperpigmentatie en all over care.

De onderzoekers werken voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen, nieuwe lijnen, nieuwe formules en nieuwe werkzame bestanddelen om deze te verwerken in de hoogtechnologische samenstellingen ter verbetering van de productlijnen.

Meer informatie
Zowel salons als consumenten kunnen kijken op de website www.casmara.nl voor meer informatie over de nieuwe productlijn van CASMARA®

Comments


Gerelateerde artikelen