Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Al bijna meer dan 25 jaar verzorgen wij de levering van supplementen voor de praktijk. We weten dan ook als geen ander dat de druk op een gezonde bedrijfsvoering almaar toeneemt. De praktijkkosten stijgen, er is meer prijsconcurrentie, veranderende wetgeving en t.a.v. voedingssupplementen hebben we meer en meer te maken met registraties vanuit Brussel.

Ondanks de toenemende druk nemen de kansen op een succesvolle praktijk echter ook toe omdat steeds meer consumenten voor (het behoud van) hun gezondheid kiezen voor complementaire therapieën.

We streven er continue naar om uw praktijk maximaal te ondersteunen met producten en technische expertise. Om dit verder uit te bouwen zijn we enthousiast over de Clinic Packs serie, bestaande uit hoogwaardige, veel gevraagde producten voor in de praktijk.

Het zijn o.a. top producten uit de Lamberts serie, maar dan met meer inhoud en een scherpe prijs. Zij worden zeer frequent d.w.z. dagelijks vanuit vele praktijken geadviseerd.

Ook omdat de Clinic Packs serie bestaat uit unieke formules/producten als Eyewise, Multi-Guard en Colladeen, kunt u eenvoudig de Clinic Packs serie als nummer 1 concept in uw praktijk toepassen.

Deze serie combineert kwaliteit, een scherpe prijs en goede marge.

Clinic Packs exclusief beschikbaar voor uw praktijk.

Deze serie is dus niet verkrijgbaar via websites* of andere verkooppunten. Kiezen voor Clinic Packs is dus kiezen voor een optimaal gezonde bedrijfsvoering.

*Vermelding op- of verkoop via websites is dan ook niet toegestaan.

Meer informatie via onze website. Registreer u eerst als professional voor volledige toegang.

Comments


Gerelateerde artikelen