Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Stress? De Lakshmi producten staan voor meer dan alleen huidverbetering!

Lakshmi Import heeft de markt de afgelopen jaren veel zien veranderen en heeft gezien dat er steeds meer vraag vanuit de consument is naar behandelingen die meer bieden dan alleen huidverbetering en huidverzorging. De Westerse consument wordt in de dagelijkse samenleving steeds vaker geconfronteerd met ongezonde druk en een teveel aan spanning: stress. Dit heeft tot gevolg dat er lichamelijke en psychische klachten ontstaan die uiteindelijk door de huid naar buiten komen. Hierdoor wordt juist de combinatie van innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid steeds belangrijker. De vraag naar ontspannende en rustgevende behandelingen samen met een huidverbeterende behandeling stijgt, en wordt dan ook in de schoonheidssalons steeds vaker aangeboden.

 

Holistisch werken
Bij het holistisch werken wordt de mens als geheel beschouwd, en worden problemen van lichaam en geest in samenhang met elkaar gezien. Door het toepassen van een holistische werkwijze is het mogelijk problemen bij de wortel aan te pakken, in plaats van alleen maar bezig te zijn met symptoombestrijding.

Lakshmi staat voor huidverbetering en holistisch werken. Het holistisch werken is gebaseerd op de  duizenden jaren oude Ayurvedische leer. In deze leer staan de verschillende manieren beschreven hoe wij als mens moeten functioneren in het Omniversum. Wij worden altijd door verschillende omgevingsfactoren beïnvloed, zoals de seizoenen, voeding, gewoontes, leefomstandigheden en leeftijd.  De kennis uit de Ayurvedische leer helpt ons om zo goed mogelijk met deze verschillende factoren om te gaan.

 

Onze sterke punten kunnen ook onze zwakke punten zijn
De producten van Lakshmi zijn gebaseerd op de kennis die afkomstig is uit de oude Ayurvedische leer. Bij de samenstelling en productie gebruikt Lakshmi Ayurvedische kennis over werkzame planten, kruiden en oliën. De krachtige synergetische combinaties van ingrediënten helpen op holistische wijze om de balans tussen huid en geest te herstellen.

 

Huidveroudering door stress
Het is wetenschappelijk bewezen dat stress de huid snel veroudert. Stress veroorzaakt een verhoogde productie van het stresshormoon (glucocorticoïde), die de barrièrefunctie van de huid verstoort. De huid wordt hierdoor erg vatbaar voor irritaties en bacteriën. en door een vertraagde celvernieuwing en vermindering van stoffen die de huid vet en gehydrateerd houden ziet de huid een stuk doffer en droger.

 

Hoe verbeteren Lakshmi producten de huid?
De producten van Lakshmi worden uitsluitend samengesteld met natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Lakshmi producten bevatten alleen werkstoffen en geen lege vulmiddelen zoals paraffine, minerale olie en siliconen. Doordat de moleculaire structuur van de gebruikte plantaardige oliën identiek zijn aan de in huid aanwezige vetten worden de producten tot in de diepste huidlaag opgenomen. Ieder afzonderlijk product biedt de huid de specifieke werkstoffen die het nodig heeft. Voor ieder huidtype zijn er producten van Lakshmi beschikbaar die de huid zijn natuurlijke schoonheid helpen te hervinden en de huid direct zichtbaar te verbeteren.

Voor meer vrijblijvende informatie over de Lakshmi producten neem contact op met onderstaande bedrijfgegevens en ontvang een gratis informatie-pakket: 

Lakshmi Import
Telefoon: 070-5179588

Comments


Gerelateerde artikelen