Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vloeibare styling gel voor krullend haar met nieuwe innovatieve ingrediënten afkomstig uit tarwe en plantaardige suikers, omhullen het haar met een elastische film voor pluisvrij haar en mooie krullen. Sterk en vederlicht zodat het gewicht de krullen niet laat uitzakken. De combinatie van glycerine: een natuurlijk derivaat van glucose, extracten van aloë, kamille, althea, brandnetel en honing beschermen het haar tegen schade veroorzaakt door natuurlijke en/of chemische stoffen. Hydrateert het haar bij verlies van vocht als gevolg van frequent föhnen, revitaliseert de natuurlijke veerkracht van het haar en behoudt zijn flexibele en natuurlijke look.

Het houdt vocht vast in het haar waardoor het sterk en gemakkelijk te stijlen is. Versterkt op een natuurlijke manier het volume in futloos en slap golvend en krullend haar. Het temt kroeshaar en transformeert dit naar zacht en mooi golvend haar. Het is het perfecte styling product om krullend haar in de ochtend in model te brengen en te verfrissen en om in de loop van de dag kroes te voorkomen.

 

 

Gebruik:

 

Was het haar en breng hierna het product aan op vochtig haar. Voor natuurlijke krullen droog het haar eerst met een föhn. Tijdens het drogen, loop je met je vingers door je haar om de vorm te verbeteren of wikkel strengen van haar rond je vingers voor een meer krullende look. In de ochtend om te krullen: Breng een kleine hoeveelheid aan op droog of licht vochtig haar om de krullen te verfrissen. In de middag: Breng een kleine hoeveelheid aan op droog haar om te verfrissen en om kroes te voorkomen. 

Meer informatie over de nieuwe haarlijn van Lakshmi? neem contact op via onderstaande gegevens: 

Telefoon: 070-5179588

Mail: info@lakshmi.nl

Comments


Gerelateerde artikelen