Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lakshmi voor Innerlijke Welzijn & Uiterlijke Schoonheid.

Lakshmi Bio-Ecologische cosmetica zijn het resultaat van de eeuwenoude Ayurvedische traditie gecombineerd met de hedendaagse kennis van natuurlijke huidverbeterende ingrediënten.

Dankzij Ayurveda, Aromatherapie en Naturopathie zijn de Lakshmi producten in staat een betere balans tussen lichaam en geest te geven en gelijktijdig de huid te verbeteren.

Bio-Eco gecertificeerd.

De Lakshmi producten zijn Bio-Eco gecertificeerd door het ICEA ( Istituto Certificazione Etica e Ambientale ) en AIAB ( Associazione Italiana Per L’Agricoltura Biologica ) deze organisaties bewaken de menselijke gezondheid bij het gebruik van ruw organisch materiaal en beschermen het milieu. Bij de ontwikkeling word gebruik gemaakt van ingrediënten afkomstig van: ruw plantenmateriaal, wild groeiende of- ecologische geteelde planten, dit om de kwetsbare balans tussen mens en natuur niet in gevaar te brengen.

Spreekt deze filosofie je aan en zou je meer willen weten over de Lakshmi producten?

Bel of mail je gegevens door en wij zullen zo snel mogelijk een informatiepakket toesturen met: sample's van de crème's, productinformatie, prijslijst en diverse starters mogelijkheden.

Mail: info@lakshmi.nl

Telefoon: 070-5179588

Comments


Gerelateerde artikelen