Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Veel vrouwen hebben er last van. Putjes in hun benen. Ze schamen zich voor hun benen en niet weten wat ze er tegen kunnen doen.

Daarom heeft de producent een exclusieve lijn tegen Cellulite, vetkussentjes oftewel de sinaasappelhuid geproduceerd! Italië is het land van totale lichaamsverzorging. Lakshmi biedt daarom speciaal ontwikkelde lichaamsverzorgingslijnen aan voor het totale lichaam. De lijnen zijn gebaseerd op sterkte van Cellulite en bevatten voor zachte tot harde Cellulite verschillende pakkingen, creams, serums en srubs. Doormiddel van lynfedrainage massages of cupping massages in combinatie met de lichaamsproducten van Lakshmi worden op korte termijn zeer goede resultaten behaalt.

 

Hoe herken je Cellulite ?

 

Cellulite herken je aan kuiltjes en bobbeltjes in de huid die meestal op de heupen, billen en dijen zitten. In principe kun je het over het hele lichaam krijgen. Het is vooral een vrouwenaandoening en mannen hebben er dan ook bijna geen last van.

Maar liefst 80-90% van de vrouwen heeft last van cellulite. Dit komt doordat de huid van vrouwen anders is dan die van mannen. De verdeling in de huid van het vet-, spier- en bindweefsel is verschillend.

 

Cellulite is niets anders dan vetophopingen onder de huid waardoor het bindweefsel zal veranderen.

 

Er zijn meer oorzaken voor het ontstaan van cellulite. Behalve dat de huid van vrouwen er meer vatbaar voor is, hebben erfelijkheid, dikte van de huid, vetweefsel, oestrogenen en de hoeveelheid afvalstoffen in het lichaam er ook een grote invloed op. Ook medicijnen als de pil, corticosteroïden, antidepressiva, prednison of andere medicijnen die op je hormonen werken, kunnen het verergeren of zelfs veroorzaken.

Cellulite heeft niets te maken met overgewicht. Je ziet het zowel bij zware vrouwen als bij slanke vrouwen. Dit komt omdat cellulite met de verdeling van het vet (niet de hoeveelheid) onder de huid te maken heeft. Cellulite is op zichzelf geen ongezonde of slechte aandoening maar kan wel door een negatief proces in het lichaam ontstaan.

Hoe cellulite ontstaat

Cellulite ontstaat door een slechte doorbloeding en lymfecirculatie. Er gaat een proces aan vooraf voordat cellulite in de huid zichtbaar wordt. Het begint met een verzwakte bloed- en lymfestroom in de huidlagen. Hierdoor worden er minder voedingstoffen naar de huid getransporteerd en worden er tegelijkertijd ook minder afvalstoffen afgevoerd.

 

 

Voor meer informatie is er de website: www.lakshmi.nl

 

LakShmi VOF- Middelweg 93 – 2241 AP Wassenaar – info@lakshmi.nl – Telefoonnummer: 070-5179588

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen