Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

AYURVEDA – HOLISTISCHE SCHOONHEID

Holistische schoonheid vanuit het Ayurveda is momenteel niet meer weg te denken in de Beauty branche. Lakshmi is met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van innerlijk welzijn en natuurlijke huidverbetering het salonmerk voor de beautyprofessional die graag werkt met pure natuurzuivere ingrediënten. Bij een holistische visie wordt het gehele individu betrokken, wat inhoudt dat er tijdens een Holistische behandeling van Lakshmi naar de persoonlijke behoefte van de totale persoon wordt gekeken om Body, Soul & Mind weer in balans te brengen.

EERLIJK EN VANUIT PASSIE 

LakShmi is het meesterwerk van Franco Canterie, een gepassioneerde Italiaan die in de jaren 80 in het Verre Oosten de levenkunst ofwel Ayurveda leerde kennen. Wanneer hij terugkeerde naar Europa had hij een missie: de verworden wijsheid uit het Oosten versmelten met onze moderne technologie op gebied van huidverbetering om zo het innerlijke en het uiterlijke te laten versmelten tot een magisch product.  

Vandaag is LakShmi markleider in Italië en een gevestigde waarde in Nederland. In België willen we je overtuigen en je vertrouwen winnen met de kwaliteit van onze pure en eerlijke producten, niet met onze goede naam. LakShmi gebruikt enkel biologische ingrediënten die op ecologische manier verkregen zijn. Die puurheid willen we doortrekken in onze behandelingen en onze boodschap naar jou toe. 

MODERNE TRADITIE 

Het onderzoeksteam in Italië is voortdurend op zoek naar innovatieve combinaties, naar ingrediënten die elkaar ondersteunen in hun werking om jou nog beter van dienst te zijn. Altijd vanuit pure intentie, eerlijke praktijken, echte producten, vernieuwende processen, maar ook vanuit eeuwenoude, authentieke tradities en rituelen. Verloren kennis uit het Oosten in een modern jaste uit het Westen.  

VOELBAAR RESULTAAT 

LakShmi belooft je resultaat 

Dankzij de combinatie van onze producten en behandelingen, beloven we je een langdurig voelbaar resultaat. De huid straalt van binnenuit, omdat onze producten en behandelingen dieper inwerken dan de oppervlakkige huidlagen.  

 

LakShmi belooft je kwaliteit 

Wij gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten, die daarenboven op ecologische manier verkregen zijn. Dat voel je op je huid en in je hele lichaam. Jaarlijks ondergaat LakShmi strenge testen om het bio eco label te behouden. Op die manier brengen wij jou keer op keer eerlijke kwaliteit, van de hoogste plank, om jou en je huid van dienst te zijn.  

Lakshmi belooft je een persoonlijke benadering 

We zijn allemaal uniek, ook in onze lichaamsbouw en in de samenstelling van onze huid. Daarom heeft LakShmi producten op maat, rekening houdend met jouw lichaamsconstitutie volgens de leer van de 5 elementen. Onze uitgebreide holistische behandelingen werken doelgericht in op de noden van jouw lichaam en geest. 

PUURHEID – vanbinnen, vanbuiten en tot in het ontastbare van onze ziel 

Lakshmi verheft de schoonheids- en welzijnszorg naar een hoger niveau. Onze aandachtig uitgewerkte behandelingen veranderen in rituelen die met zorg, liefde en respect volgens de eeuwenoude voorschriften worden uitgevoerd. Lakshmi brengt lichaam, hart, geest en ziel in de oorspronkelijke pure vorm van het bestaan.  

RIJKDOM – de natuur als schatkist 

Moeder Aarde voorziet ons van alle natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Met Lakshmi ga je op belevingstocht met je zintuigen en ervaar je de aardse rijkdommen op je huid.  

BEWUSTZIJN – in elke schakel van de keten 

Elke bestanddeel is met liefde en respect gekozen, om jouw gevoel van welzijn te ondersteunen. Ons respect gaat ver, tot de bron en tot in elk proces, van begin tot einde.  

 

HOOG PERFORMANTE COSMETICA MET BUITENGEWONE RESULTATEN 

Lakshmi stelt alle producten met grote zorg en liefde samen, met respect voor eeuwenoude tradities, processen en rituelen en brengt je op die manier natuurlijke cosmetica, afgestemd op de toestand van jouw huid. De opmerkelijke resultaten worden niet enkel behaald in de salons, maar realiseer je ook thuis in je eigen badkamer. Lakshmi producten zijn zeer toegankelijk en heel gebruiksvriendelijk.  

EEN TOTAALCONCEPT – VOOR GEVER ÉN ONTVANGER 

Na 20 jaar ervaring in de wellness en cosmetica sector, weet Franco als geen ander wat zowel de professional als de gebruiker nodig heeft. Elke behandeling en combinatie van producten is een weldaad voor zowel de gever als voor de ontvanger.  

Als professional hoef je niet meer te piekeren over jouw aanbod. Lakshmi heeft een innovatief totaalconcept ontwikkel waar je meteen mee aan de slag kan. Met elke behandeling bieden we je een uitgewerkt protocol en productpakketten aan, die je naar eigen wens kan uitbreiden of je eigen stempel erop drukken.  

HEBBEN WE JE NIEUWSGIERIGHEID GEPRIKKELD?  

Stuur ons dan jouw adresgegevens toe en geef aan hoe enthousiast je bent! 

Wij sturen je in eerste instantie een informatiepakket op, zodat je in alle rust kennis kan maken met Lakshmi. Ben je al helemaal verkocht? Laat ons dan een afspraak maken om kennis te maken.

Comments


Gerelateerde artikelen