Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Anno 2017 zijn deze eeuwenoude Ayurvedische tradities vertaald naar een compleet aanbod in Westerse-schoonheidsbehandelingen. Denk daarbij aan producten  voor: full body massages, drukpuntmassages, voetbehandelingen, cellulitispakkingen voor het lichaam en liftende anti-age massages voor het gezicht. 

Ayurvedische behandelingen zijn meer dan alleen een schoonheidsbehandeling. Door de verschillende massages, pakkingen en kruidenbaden die aan de persoonlijke constitutie van de klant worden aangepast, wordt lichaam en geest van binnenuit in balans gebracht. En juist die holistische aanpak is het geheim van het succes van LakShmi.

De Lakshmi producten zijn 100 % natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd. Alleen zo is het mogelijk de hoogste graad in pure en zuivere producten te behalen, zo zijn de werkstoffen in staat om onze emoties te beroeren en het natuurlijk herstellend vermogen van de huid aan te zetten. 

Speel in op de trend van Zelfbewustwording, Yoga en Meditatie, want ook deze Holistische leren zijn afkomstig uit AYURVEDA.

Comments


Gerelateerde artikelen