Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Lakshmi – Meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van innerlijk welzijn & uiterlijke schoonheid! De kennis die in al deze jaren is verzameld door het luisteren naar de behoefte en wensen van klanten heeft zich geformuleerd in een betrouwbaar, transparant en professioneel bedrijf met een eens gelijk product. Met als belangrijkste pijler: persoonlijk advies en begeleiding voor jou als (startend)specialiste.

Ervaar de trend van Innerlijk Welzijn & Uiterlijke schoonheid!

De producten bevatten de kracht van Aromatherapie & Essentiële oliën voor een innerlijk gevoel van welzijn en huidverbetering. Doordat de producten uitsluitend gemaakt zijn van 100% zuivere ingrediënten zal de huid deze herkennen als natuureigen en wordt het huideigen herstel gestimuleerd.  Ook komen de ingrediënten hierdoor veel sneller in de diepere huidlagen waar huidverbetering ontstaat.

100% zekerheid & en NATUURLIJK met een Europees ICEA keurmerk!

Lakshmi produceert en ontwikkeld haar producten met respect voor natuur, milieu en moeder aarde. De producten zijn gecertificeerd volgens het ICEA en hebben het hoogst haalbare certificaat voor Biologisch- en Ecologisch cosmetica. Dit geeft u als specialiste 100% zekerheid, zodat u altijd transparant bent naar uw klanten en nooit voor verrassingen komt te staan. De consument wordt namelijk steeds kritischer op de etikettering van producten.

Innovatief & uitgebreid!

Met meer dan 20 productlijnen en 15 verschillende behandelingen, die allemaal op elkaar af te stemmen zijn voor een optimaal resultaat in huidverbetering, innerlijk welzijn en diverse huidproblemen.  Lakshmi ondersteunt u met diverse innovatieve trainingen die gegeven worden zowel in binnen- en buitenland (Italië, India), zodat u kunt groeien en uitbreiden. Op het gebied van productontwikkelingen is Lakshmi zeer actief, zo zijn er in 2016 al meerdere nieuwe productlijnen bijgekomen: Young Line – voor de jongere huid, Alkaline – ontgiften en ontzuren van binnenuit, Baby & Mamy line – voor jonge moeders en hun baby’s. 

Wat bieden wij u verder nog meer:

– Optimale commerciële marketing ondersteuning

– Unieke trainingen & workshops

– Uitstekende prijs – kwaliteit verhouding

– Onderscheidend en exclusiviteit voor salons

– Persoonlijk advies en begeleiding

– Innovatief en professioneel

Meer informatie ? Bezoek ons op de Beauty trade Special & Beautyspot trade Edition 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen