Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het nieuwe jaar begin je natuurlijk met goede voornemens. Daarom noteer je 25, 26 & 27 maart 2023 alvast in je agenda. Dan vindt Beauty Trade Special weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De vorige editie van deze beurs trok bijna 11.000 bezoekers!

Op de voorjaarsbeurs doe je veel inspiratie op. Niet alleen over de laatste producten, nieuwste apparatuur en spraakmakende behandelingen, maar ook over het ondernemerschap en je hebt de kans om met vakgenoten te praten. Dankzij de vele gratis lezingen – gegeven door professionals uit de branche en opvallende sprekers – die je kunt volgen in de prachtige theaters kom je alles te weten over de ontwikkelingen en trends in jouw branche.

De aantrekkingskracht van Beauty Trade Special zit hem vooral in de combinatie van business, inspiratie, beleving en fun. Het is de plek waar je op een ontspannen manier kunt netwerken, goede zakelijke deals kunt sluiten en je kennis up-to-date houdt, maar waar je ook plezier kunt hebben met collega’s. En dat alles in een meer dan stijlvolle beauty ambiance.

Nieuw dit jaar zijn de speciale ’trend areas’ waar je op specifiek gebied kennis en inspiratie kunt opdoen. Zo is er een beauty & business plein waar je ook als starter tot je tenen aan toe geïnspireerd wordt en antwoord krijgt op al je vragen. Ook hebben we een medical area waar je als beauty professional alles over medische en/of esthetische schoonheidsbehandelingen, producten en apparatuur vindt. Richt jij je vooral op sustainable beauty? Op de beursvloer is dit dé plek om alles te vinden voor een duurzame visie op het vak met bewuste producten en merken die daar bij aansluiten. Op alle trendpleinen staat een groot theater waar de lezingen gegeven worden die aansluiten op deze onderwerpen. En dit is nog niet alles, dus stay tuned!

Benieuwd naar vorige editie? Bekijk dan hier de aftermovie van Beauty Trade Special 2022!

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen