Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het programma voor het Skin Theater op de Beautyspot.nl trade edition is inmiddels helemaal rond. Tijd dus om je op de hoogte te brengen van wat voor leerzame, handige en verrassende lezingen en presentaties je kunt verwachten op de beautybeurs die van 9 tot en met 11 april plaatsvindt in Utrecht. We hebben een gevarieerd aanbod van onafhankelijke experts voor je klaar staan die je willen gaan inspireren en helpen om je vak nog beter uit te oefenen of beter te ondernemen. Nieuwsgierig wie er komen? Bekijk hier alvast het programma van het Skin Theater.

We zijn er trots op dat dermatoloog dr. David Njoo op de beautybeurs de presentatie. “Help, mijn gezicht is rood! Wat moet je wel of juist niet doen?” gaat verzorgen. Hij geeft zijn presentatie op zowel zaterdag 9 april als op zondag 10 april. 

Dat zelfde geldt voor een aantal andere leuke en inspirerende sprekers die we hebben gevraagd om te komen. Zo komt Eva Wisman, namens de Nederlandse Brandwonden Stichting.
Zij is werkzaam  op de littekenpoli van het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk en geeft advies over de verschillende manieren waarmee je iemand met een brandwond kunt behandelen. 

Journaliste Hanny Roskamp is ook op beide weekenddagen op de beautybeurs te vinden. Zij heeft onlangs ontdekt dat botox kan leiden tot een snellere huidveroudering en bespreekt dat in haar lezing “Risico’s van botox en de natuurlijke alternatieven”. 

Wat zijn de belangrijkste trends in beauty en wellness in 2016? Wat verandert er in het consumentengedrag? Wat verandert er in de distributie van salonproducten in 2016? Welke gevolgen kunnen deze ontwikkelingen hebben voor jouw salon? Waar liggen de kansen voor het oprapen? Luister dan in het Skin Theater naar Inge de Munnik van ons online platform Beautyspot.nl.

Wil jij jouw concurrent wel steeds weer een stapje ‘voor’ blijven en nieuwe klanten blijven aantrekken? Imed Baatout leert je hoe je nieuwe klanten kunt aantrekken? Zakenman Imed Baatout geeft je op zaterdag en zondag inzichten, stap voor stap methoden en marketing geheimen die echt geld opleveren

Het programma op zaterdag en op zondag is hetzelfde. Maar op maandag ziet het er heel anders uit. Imed Baatout en Inge de Munnik zijn er wel bij op deze beursdag. Nieuwe gezichten in het Skin Theater op deze dag zijn: Judith van Eersel, Jean Paul Janssens en Wendy Walrabenstein. Judith is schoonheidsspecialiste en eigenaresse van een eigen salon. Tijdens haar presentatie deelt ze onder andere haar tips hoe het is om schoonheidsspecialiste te zijn. Vooral leuk voor scholieren die nog niet zo goed weten wat het beroep daadwerkelijk inhoudt.  

Janssens is mede-oprichter van Lumineus Natural Cosmetics. Hij praat over natuurlijke cosmetica. “Hoe groener, hoe beter?” Walrabenstein is specialist in voeding en diëtiek in deze functie spreekt ze over “De relatie tussen schoonheid en plantaardige voeding”. 

Ben je benieuwd naar een van deze, of naar alle, presentaties? Kijk hier hoe laat de sprekers hun verhaal doen in het Skin Theater

Comments


Gerelateerde artikelen