Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beauty Trade special is op 7, 8 en 9 april de plek waar je als beautyprofessional wilt zijn. Koop alvast je tickets voor de start van het nieuwe seizoen! Tijdens het beauty event ben je in één dag weer helemaal op de hoogte en tot in je tenen toe geïnspireerd. Laat je verrassen en inspireren. Spot de nieuwste trends en leg nieuwe, boeiende contacten waarmee jij de toekomst tegemoet gaat. Zien we je daar?

Alleen voor professionals

Beauty Trade special in Utrecht is een vakbeurs waar je als consument geen tickets voor kunt kopen. Je kunt online je registratiecode invullen die je misschien van je leverancier al hebt ontvangen of bij een vakblad hebt gekregen. Heb je deze code niet, dan kun je je KvK-nummer invullen en daarmee verder gaan in het online systeem. Daarnaast heb je de mogelijkheid om online meteen een aantal andere zaken te regelen om je beursbezoek nog fijner te maken.

Wat is je vakgebied?

Tijdens het bestellen van je kaarten kom je ook bij het scherm dat vraagt in welk vakgebied je werkzaam bent en welke functie je hebt. Dit is handig voor de organisatie en voor de exposanten om te weten en jou beter te kunnen voorzien van de juiste vakkennis. Beauty Trade special richt zich op de beauty professional die zijn/haar vak serieus neemt en het op hoog niveau uitvoert. Onder ‘beauty professionals’ verstaat de organisatie onder andere schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, pedicures, wellness-ondernemers en -medewerkers (spa’s, health centers et cetera), nagelstylisten en visagisten.

Waar kan ik mijn auto kwijt?

De Jaarbeurs beschikt over een aantal parkeerterreinen, waar je gemakkelijk je auto kwijt kunt. Als je eenmaal dicht in de buurt van de Jaarbeurs bent, staan de parkeerterreinen aangegeven op de blauwe ANWB-borden langs de weg. Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein of bus. 

Online betalen

Je rekent meteen online af waardoor je straks bij het Beauty Trade special niet meer langs de kassa hoeft. Zorg dat je e-mailadres klopt en houd ook je spambox in de gaten als je geen bevestiging ontvangt in je mailbox. 

Je kunt je Beauty Trade special tickets gemakkelijk hier bestellen met je registratiecode of KvK-nummer.

Comments


Gerelateerde artikelen