Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Voorpret Beauty Trade Festival van start: Back to Beauty!
De ticketverkoop is gestart en de voorpret kan beginnen. Eindelijk weer een dag rondlopen op een vakbeurs, omringd door trends, leveranciers, vakcollega’s, aanbiedingen en kennissessies. Inspiratie alom en een feest voor de beautybranche. Op 25, 26 en 27 september is het zover en jij kunt erbij zijn als beauty professional! Koop nu je ticket op www.beautytradefestival.nl.

Beursvloers als vanouds
Wat zijn we er aan toe na bijna twee jaar geen vakbeurs, maar in september is het vaccinatieprogramma zo ver uitgerold dat er naar verwachting geen beperkingen meer zullen zijn. We kunnen op een veilige manier doen wat we het liefst doen: bij elkaar komen om ervaringen en kennis te delen. Verwacht een najaarsbeurs met de juiste mix van mooie merken, goede lezingen, inspirerende workshops, fijne terrassen om eindelijk weer eens bij te praten met collega’s en natuurlijk de beste beursaanbiedingen. In deze speciale editie met extra elementen als de ‘Back to Beauty-route’ (waarbij je alle noviteiten ziet die je in de coronastilte moest missen) en gezellig entertainment. De, speciaal met het KIWA-keurmerk bekroonde, veilige eventlocatie Jaarbeurs is wederom het decor voor al dit beursplezier.

Tickets alleen voor professionals
Natuurlijk zijn ook dit jaar de entreetickets enkel voor beauty professionals. Je kunt inloggen met je KvK-nummer of je gebruikt een speciale registratiecode via één van de leveranciers of de vakbladen. Natuurlijk is het Beauty Trade Festival ook aantrekkelijk voor de ‘gewone consument’, maar het is en blijft een volwaardige vakbeurs voor én door de beautybranche. Zo krijg jij alle aandacht van de leveranciers, kunnen we met de lezingen meteen de diepte in en is het aanbod van apparatuur en producten gericht op de professionele schoonheidsspecialist, huidtherapeut, nagelstyllist, make-up artist, pedicure, wellnessmedewerker, masseur of andere beauty professional.

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen