Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De nieuwe compresdoek van Pure Expert is een doek van een nieuw soort microfiber waarmee het gezicht op natuurlijke en aangename wijze wordt gereinigd en verzorgd. Maskers zijn sneller en gemakkelijker te verwijderen en de huid wordt intensiever gereinigd. Daarnaast zijn ze superzacht en hygiënisch doordat ze op 90 °C wasbaar zijn.

Volgens de fabrikant is de Pure Expert Kompresdoek op veel punten beter in gebruik dan de katoenen kompresdoek.  Door de kompresdoek met warm water nat te maken of nat in de magnetron te verwarmen worden maskers sneller, beter en gemakkelijker verwijderd. Uitgebreide testen op allergieën (epicutaan test) en schadelijke stoffen maken het mogelijk de kompresdoek op alle huidsoorten te gebruiken.

“De uitgebreide testen in zowel Nederland als Zwitserland geven ons het vertrouwen dat een Pure Expert Kompresdoek echt het verschil kan maken in de snelheid en grondigheid van een schoonheidsbehandeling. Deze kompresdoek is niet te vergelijken met de microfiber doeken die bij drogisterijen of andere winkels te koop zijn. De kompresdoek geeft de klant een veel aangenamer gevoel door de superzachte kwaliteit, is niet statisch en is voor salons makkelijker op te bergen doordat het volume van de doek kleiner is, aldus Gijs Donders, producent van Pure Expert Kompresdoek.

De Pure Expert Kompresdoeken zijn via Pure-expert.nl te bestellen. De kompresdoeken zijn per 10 stuks verpakt en kosten €30 excl. BTW

0

Reacties


Gerelateerde artikelen