Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Al jarenlang is KLAPP Cosmetics een trouwe sponsor van de Beauty Award! Waarom? Omdat zij de vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten een warm hart toedraagt en de professionaliteit van de beautybranche naar een hoger niveau wil tillen. “Deze prijs is een groot compliment en een bedankje voor de beautyprofessionals die hun professionaliteit laten gelden. Zij zijn het die de boodschap van schoonheid dagelijks professioneel, bekwaam, nadrukkelijk en op het hoogste niveau de wereld in dragen en klanten een bijzonder wellnessmoment bezorgen. Zij geven daarnaast nog eens tal van geweldige cosmeticamerken het perfecte podium”, laat Mirjam Sterk van KLAPP enthousiast weten. 

En eindelijk was het zondag 25 april zover! Tijdens een spetterende online uitreiking werden de winnaars van de Beauty Award 2021 bekend gemaakt en KLAPP Cosmetics is als goudsponsor dan ook hartstikke trots dat ook deze keer weer klanten die al jarenlang met het bedrijf samenwerken en het merk in hun salon voeren genomineerd zijn! Inmiddels weten we dat Rosanne Navis van Salon Adagio de award in ontvangst mocht nemen voor haar categorie ‘Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost’.

Meer over KLAPP Cosmcetics
Ben jij ook nieuwsgierig naar wat KLAPP Cosmetics voor jouw salon kan betekenen? Ben je op zoek naar een nieuw of aanvullend merk voor in je salon? Maak dan gebruik van deze Meet & Greet met KLAPP Cosmetics! KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Meer dan 40 jaar ervaring en continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve stoffen en methoden zorgen steeds voor optimale tevredenheid over de behandelingen. KLAPP Cosmetics staat voor innovatie – gisteren, vandaag en morgen.

Speciale Beauty Award-aanbieding
KLAPP Cosmetics stelt zich graag aan je voor en nodigt je dan ook geheel vrijblijvend uit in het centraal gelegen opleidingscentrum in Nederland – natuurlijk rekening houdend met de geldende coronamaatregelen, op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Ben je niet in de gelegenheid naar KLAPP te komen? Geen punt! Dan komen ze ook graag bij jou in de salon langs om één van de klassieke behandelingen te demonstreren – de ASA PEEL® Face Treatment. Bovendien laten ze je kennismaken met het overige productassortiment én ontvang je een gratis verzorgingsset om te testen.

Interesse? Neem dan contact op met Mirjam Sterk van KLAPP Cosmetics via e-mail m.sterk@klapp-cosmetics.com of telefonisch via +31(0)6 528 766 28.

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen