Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Blijf actief ondernemen

Actief blijven ondernemen is mijns inziens de manier om van je onderneming een succes te maken. Elke keer probeer ik weer iets nieuws te bedenken en dit te communiceren naar bestaande en nieuwe klanten. Laatst heb ik bijvoorbeeld samen met mijn cosmeticamerk een Open Dag georganiseerd waarbij we klanten via Facebook lieten inschrijven. Binnen één dag was deze dag uitverkocht. Vorige week heb ik een nieuwsbrief verstuurd naar alle klanten. En mijn Huidverzorgingsinstituut stond deze week in het zakenblad van Nijmegen, Nijmegen Business.

Samen met een kapper, afslankstudio en een modezaak verzorgen wij per kwartaal ook nog een metamorfose. Volgens mij allemaal mooie manieren om je te bedrijf te promoten.

Sta open voor verbetering…

Ik doe er alles aan om van mijn bedrijf een succes te maken en dat doe ik op mijn manier. Is deze manier van ondernemen eigenlijk wel goed? Het is wat mij betreft altijd belangrijk om mezelf een spiegel voor te laten houden.

Bij onze brancheorganisatie heb ik mezelf nu ingeschreven voor een cursus eyeopener. Ik denk dat het goed is, zeker omdat ik alleen werk, dat iemand naar mij kijkt, hoe ik functioneer als ondernemer. Er zijn natuurlijk altijd zaken die verbeterd kunnen worden. Ik sta open voor verbetering met als doel om te groeien, zowel als ondernemer maar zeker ook als mens.

En jij? Hoe houd jij jezelf scherp? En heb je tips of ideeën voor mij of andere schoonheidsspecialisten? Laat je ideeën hieronder achter.

Groet,
Maudy

Comments


Gerelateerde artikelen