Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 7, 8 en 9 april aanstaande vindt in de Jaarbeurs Utrecht de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special plaats. Tijdens dit event voor de totale beautybranche kunnen bezoekers stemmen voor de verkiezing van het Professional Beauty Product of the Year, een belangrijke verkiezing voor veel leveranciers uit de branche. Niet zo gek, want hieruit zal blijken welke innovatieve producten het meest worden gewaardeerd door de professionals die ermee werken.

Beste innovaties en mooiste producten

Alle deelnemende leveranciers aan Beauty Trade Special sturen vooraf hun innovaties in waaruit een vakjury een selectie maakt van drie genomineerde producten in iedere categorie. Er zijn zeven categorieën: gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, groene cosmetica, make-up, pedicure, nagels en apparatuur. Alle genomineerde producten kun je bewonderen in een speciaal hiervoor ingerichte Beauty Gallery op de beursvloer. 

Vakkundige jury

De jury is met zorg samengesteld uit vakmensen in diverse beautydisciplines:

  • Monique Lindenboom (voorzitter), beautyjournalist, uitgever van Beautyjournaal.nl
  • Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, opleidingscentrum ‘dermatologie’
  • Jessica van den Bosch, eigenaar van Body Line schoonheidssalon
  • Angélique Huybregts-Naus, eigenaar beautysalon Jolique en winnaar van twee Beauty Awards
  • Kim de Jong, beautyjournalist ‘ProfNail’
  • Jeannet Schuurman, medisch pedicure en schoonheidsspecialist, ex-bestuurslid ProVoet en journalist voor Podopost

Jouw stem telt!

Tijdens de beurs kun je ook meestemmen op jouw favoriete nieuwe product(en) via de speciale beursapp. De stem van jou en je collega’s telt voor de helft mee. De andere helft wordt bepaald door de voorkeuren van de vakjury. Op 22 april zijn alle stemmen geteld en worden de winnaars officieel bekend gemaakt. Dit gebeurt tijdens een bijzondere gala-avond, waar ook de Beauty Awards worden uitgereikt. En jij kunt daar misschien bij zijn! Breng vooral je stem uit via de app, want daarmee kun je mooie prijzen winnen zoals toegangskaarten voor deze waanzinnig mooie avond!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen