Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Er zijn inmiddels zo veel verschillende soorten top gels op de markt, dat het soms moeilijk kiezen is. Voor elke nagel en elke toepassing is er inmiddels een passend product paraat. Ga je voor glans of mat, een kunstnagel of natuurlijke nagel, wel of geen plaklaag? Beautyspot helpt je een handje!

Een graag geziene gel op de nageltafel is de flexibele top gel. Deze is namelijk perfect om zowel kunstnagels als natuurlijke nagels af te lakken en kan zowel over gel polish als over nail art gebruikt worden. Het voordeel van deze top gel is dan ook de flexibiliteit. Vaak hebben deze top gels ook nog eens een uitzonderlijk mooie en duurzame glans én bevatten ze vaak een uv-filter waardoor de kleur van de lak goed behouden blijft.

Mat of glanzend?
Hoewel de meeste klanten de voorkeur geven aan hoogglanzende nagels, is er ook zeker een doelgroep die kiest voor een matte top. Deze matte top coat komt mat (en vaak plakvrij) uit de lamp en geeft een instant mooi effect. Het matte effect blijft meestal circa twee weken intact. Niet glanzend, maar hoogglanzend! Dat is waar de meeste klanten voor kiezen. Een hoogglanzende top gel is veelal ook een heldere top gel, zodat de onderliggende kleur volledig tot zijn recht komt. Deze top gels hebben veelal geen plaklaag, waardoor ze ook geschikt zijn voor het inpoetsen van chrome pigmenten of om in te sugaren voor het uitharden.

Twee in één
Veel nagelstylisten kiezen vanwege het gebruikersgemak vaak voor een base & top gel in één flesje. Als je deze alleskunner als basis gebruikt zorgt het ervoor dat de gel polish die je daarna aanbrengt beter hecht op de natuurlijke nagel. Als top co24at geeft deze gel een perfecte en langdurige glans. Vaak zijn de base- en topcoats door hun flexibiliteit ook goed geschikt voor de natuurlijke nagel.

Let it sparkle!
Een top gel met een mooie shimmer doet het bij elke kleur goed! Er zijn verschillende top gels met een sparkle verkrijgbaar, maar een zachte shimmer in zilver of goud is wel het meest populair. De prachtige glans zorgt voor een glans die langdurig houdt en geeft de nagels net dat extra cachet. Een shimmer top gel kun je gemakkelijk over gel polish aanbrengen, maar leent zich net zo goed voor over een nail art.

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen