Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Nog iets minder dan twee maanden. Dan barst op 7, 8 en 9 april aanstaande Beauty Trade Special weer los in de Jaarbeurs in Utrecht. Een van de highlights op hét vakevenement voor beauty professionals zijn de vier kennistheaters. Daar kun je drie dagen lang gratis allerlei boeiende lezingen, workshops en presentaties volgen van experts uit de business. Zo ben je in een keer helemaal bij op jouw vakgebied. Nieuwsgierig? Het complete programma staat nu online en in de Beautry Trade Special beurs App!

Van informatieve input over de nieuwste producten en technieken tot tips en adviezen voor een succesvolle bedrijfsvoering: alles komt voorbij in de vier Beauty Theaters op Beauty Trade Special. Twee theaters zijn speciaal gericht op nagels, de andere twee theaters zijn gewijd aan beauty in de meest brede zin van het woord. Je vindt er dus altijd iets dat aansluit op jouw vak en jouw business. Het volledige aanbod staat online.

The place to be

De Beauty Theaters zijn slechts een van de vele hoogtepunten van deze vooraanstaande vakbeurs die dit jaar met 25.000 vierkante meter beauty beleving groter en completer is dan ooit. Wat te denken van de dynamische beursvloer, waar je dit jaar maar liefst 200 gerenommeerde topmerken en veelbelovende nieuwkomers vindt met aantrekkelijke beursdeals? Dat maakt het tot dé plek om goede zaken te doen voor een succesvol voorjaar. Alle exposanten vind je op de website.

Beauty Trade Special beurs App

Voor aankomende Beauty Trade special is er nu ook weer de superhandig beursapp. Als je inlogt op de App heb je bijvoorbeeld meteen al je praktische zaken bij de hand, zoals je e-tickets. Kun je die niet vergeten! Je krijgt de inlogcode tegelijk met je e-ticket.

In de App kun je ook aangeven naar welke lezingen je zou willen. Je krijgt dan een berichtje voordat ‘jouw’ lezing begint, zodat je zeker weet dat je niet te laat komt. Verder vind je in de App de complete beursplattegrond, waarop je makkelijk kunt inzoomen. Zo vind je gemakkelijk de weg naar alle stands of activiteiten van jouw keuze. We zorgen er natuurlijk voor dat je via de App de meest actuele info hebt!

Kaartverkoop gestart

Wil jij er zeker bij zijn op 7, 8 of 9 april? Bestel dan snel je kaarten online. Wanneer je daarbij je registratienummer van de Kamer van Koophandel invult, krijg je een aantrekkelijke korting en betaal je slechts € 12,50 per persoon. Je kunt dan ook meteen een aantal zaken regelen voor een ontspannen beursbezoek, zoals een parkeerkaart of een heerlijk horeca-arrangement.

Comments


Gerelateerde artikelen