Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Het kennisprogramma voor alle gratis lezingen, workshops en demo’s op Beauty Trade Special staat online! Laat op de beursvloer straks bijpraten en inspireren door gedreven experts op je vakgebied.

 

DE HELE BEAUTYMARKT BIJ ELKAAR
Als er één plek is waar je binnen een dag veel inspiratie en nieuwe kennis kunt opdoen over je vak, dan is het Beauty Trade Special wel. De speciale beauty kennistheaters fungeren als dé hotspots voor kennis en inspiratie. Je kunt hier genieten van een breed aanbod aan gratis lezingen, workshops en demonstraties. Er zijn maar liefst vier van deze kennis- en demotheaters. Twee richten zich op beauty in de breedste zin van het woord, zodat je er alle van het vak aantreft. Twee andere theaters zijn specifiek gericht op nagelstyling, waar je workshops kunt volgen.

INFLUENCERS TALKS
Nieuw deze editie zijn de Influencers Talks in het Influencers Square, powered by.. Beautyspot!

Tijdens de Influencers Talks zul je bruikbare en praktische tips krijgen hoe je jouw salon – praktijk een boost kunt geven. Volgende week  geven we  je een sneakpeak  op beautystpot.nl! 

PRESENTATIES DIE IETS OPLEVEREN
In alle vier theaters praten experts uit de branche je bij over de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Ze reiken je tips en adviezen aan waarmee je je business kunt verbeteren. De experts die je er aantreft, hebben stuk voor stuk hun sporen in het vak verdiend. Ze kennen het van voor tot achter en geven die kennis graag aan jou door.

Alle lezingen, workshops en demonstraties in de theaters zijn vrij toegankelijk en duren een halfuur tot een uur. Reserveren is niet nodig, maar zorg dat je op tijd bent: vol is vol!

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen