Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Tracy May-Harriott, 12 september International Director of Education & Brand Ambassador zal op 2016 een Masterclass verzorgen voor de merken PRIORI® en Revaléskin®. Deze dag zal tevens de officiële lancering plaatsvinden van de nieuwe Revaleskin®.

Revaléskin® heeft afgelopen jaar de plek ingenomen van de welbekende CoffeeBerry lijn van het merk PRIORI. Exact dezelfde ingrediënten, maar hogere concentraties van het actieve bestand, de Koffiebes. Echter, de ontwikkeling gaat door en het team van onderzoekers heeft een, inmiddels gepatenteerd, nieuw, krachtig, omnipotent “Botanical ComplexTM” ontwikkeld. Een breed spectrum Antioxidant blend uit plantextracten, fruit en kruiden die met elkaar een optimale polyfenolen en flavonoïden diversiteit vertegenwoordigen, voor hoogwaardige huidverzorging met krachtige huidverbeterende eigenschappen.

De dag zal een bijzondere invulling krijgen. Naast uiteraard weer een dosis kennis zullen we voor een bijzondere omlijsting zorgen. Deze dag mag je niet missen, dus schrijf je nu in.

Kosten: € 50,- excl btw inclusief gratis goodybag ter waarde van € 100,-.

Tijd: Aanvang 09:30 uur tot 16:00 uur. 

Locatie: Beauty Injection Training Centre, Sallandhaven 2, 3433 PS Nieuwegein

Meld je hier aan>>

Comments


Gerelateerde artikelen