Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Er zijn veel BB-crèmes op de markt en ze verschillen allemaal in kwaliteit en in wat ze daadwerkelijk doen. De CC en de DD crème zijn inmiddels ook al op de markt, wat het ook moge zijn… Allemaal mooie marketing termen dus, maar waar het om gaat is dat een product datgene biedt wat je ervan verwacht. 

Wat biedt de Beauty Balm van Mineralogie? 

Comfort, gemak, kwaliteit en resultaat. 

De Beauty Balm is rijk aan natuurlijke ingrediënten die de huid egaliseert, verbetert, beschermt en voedt. Deze minerale moisturizer, primer, foundation en zonbeschermer ineen, heeft een luchtige textuur, werkt preventief anti-aging doordat het rimpelvorming tegen gaat met behulp van intensief werkende werkstoffen uit de zorgvuldig samengestelde formule van ACAI bessen en Witte thee die de aanmaak van Collageen en Elastine stimuleert. 

De minerale zonnefilters bieden een goede bescherming tegen huidbeschadiging door de zon. 

Alles nog even op een rijtje:

  • Verlevendigt de teint.
  • Egaliseert als een gezichtsprimer.
  • Camoufleert onvolkomen heden als een Concealer.
  • Beschermt tegen de zon doordat Titaniumoxide de schadelijke UV straling reflecteert, Zinkoxide ultraviolet licht absorbeert en IJzeroxide infrarood straling blokkeert en een verkoelende werking op de huid heeft. 
  • Geen toevoeging van kunstmatige geur-of kleurstoffen.

Hoe gebruik je het?

Heel gemakkelijk direct als verzorgende crème, want deze alles-in-één Balm geeft je een mooie natuurlijke, egale uitstraling en een lichte dekking. Wil je meer dekking dan kun je met de Mineralogie Foundation Blending Brush volgens de ‘Pat & Patch’ methode met zacht tappende bewegingen de Balm inkloppen. Voor een volledige dekking kun je 1 laagje Compact Foundation of Loose Foundation erover aan brengen met onze Kabuki of Dome Brush.

Comments


Gerelateerde artikelen