Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Voor Department of Cosmetics is het het tweede jaar op rij dat zij goud sponsor zijn van de Beauty Award. Er zijn twee redenen om de Beauty Award te sponsoren vertelt directeur Suzanne Falasco: “Wij willen deze onderscheiding die je kunt krijgen als schoonheidsspecialiste en als ondernemer graag blijven ondersteunen. Ook is het voor ons als bedrijf belangrijk om dergelijke exposure te krijgen. Deze prestigieuze wedstrijd waarbij toonaangevende salons hun niveau kunnen meten, dient ook ter inspiratie voor veel andere beauty ondernemers.”

Nieuw merk voor Department of Cosmetics
Nadat het bedrijf Cosmedix in 2017 met veel succes in de beauty branche heeft gelanceerd werd het tijd om de branche te verassen met een mooie aanvulling op dit assortiment. “Onze visie is om cosmetica te importeren die vrij zijn van toxische ingrediënten en mee gaan in de tijd door vernieuwend te zijn op het gebied van groene technologie. Er was tot op heden geen Luxe Skincare brand wat vrij is van toxines zoals parfum of kleurstoffen. Er is geen ecologisch, groen en vegan luxe brand wat ook de huid verbetert… Totdat wij AYUNA tegen kwamen. Op een meesterlijke manier is AYUNA erin geslaagd om de kracht van de natuur, duurzaamheid en de luxe beleving samen te brengen in één zeldzame collectie.”

Speciale Beauty Award-aanbieding
Eco-luxury, green Technology, Mindful Beauty zijn de kernwoorden van dit concept. AYUNA betekent ‘huid-vasten’…. Ben je nieuwsgierig geworden naar al deze nieuwe termen? Wil je innoveren in jouw instituut en hier meer van weten? Geef je dan op voor het gratis webinar ‘AYUNA – less is beauty’ op maandag 17 mei om 10:00 uur en ontvang na het volgen een verrassingspakket van AYUNA (alleen voor eigenaren/eigenaressen van schoonheidsinstituten of spa’s).

SCHRIJF JE HIER IN VOOR HET WEBINAR

Meer informatie vind je op de website ayuna-lessisbeauty.nl/webinar.
Wil je iemand telefonisch spreken over Ayuna? Neem dan contact op met Suzanne Falasco via +31(0)6 4668 7114 of per e-mail: suzanne@departmentofcosmetics.nl.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen