Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hyaluronzuur is een essentieel onderdeel van de menselijke huid. Het fungeert in wezen als een spons wat er voor zorgt dat de huid mooi en vol blijft. Echter neemt het hyaluronzuur in de huid af, naar mate men ouder wordt. Het verlies van hyaluronzuur zorgt mede voor het ontstaan van rimpels en uitdroging van de huid. De huid vullen met hyaluronzuur zou de meest logische oplossing zijn en dit kan dan ook op meerdere manieren. Het laten toenemen van het hyaluronzuur in de huid door middel van een crème kan slechts in beperkte mate. De buitenste huidlaag vormt namelijk een barrière, wat de doorgang van de werkstoffen van een crème belemmert.

Een werkstof in een crème of serum is effectiever als deze de diepere huidlagen kan bereiken. Dit kan met behulp van iontoforese. Uit meerdere studies is dit gebleken, maar ook uit de meest recente Charité studie. Het Charité instituut heeft specifiek onderzoek gedaan naar de werking in de huid na een behandeling met de BYAS™ Face Lifter in combinatie met het BYAS Hyaluron Serum.

Uit onderzoek is gebleken dat na één BYAS behandeling de huid tot 700% meer hyaluronzuur bevat en na drie behandelingen maar liefst 900%! Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat BYAS voor u als particulier of ondernemer kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op 06-125 244 15 of mail naar: vangilsinnerbeauty@gmail.com

Comments


Gerelateerde artikelen