Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De Kaeso Calming Collection bevat kamille en moerbei-extract. Een mooi geschenk of als startset voor je klant. Deze set bestaat uit een reiniging, lotion, crème, masker en peeling. 

Over Kaeso

Het uitgangspunt van de Kaeso Collection is om van de natuur afgeleide ingrediënten te combineren met specifieke behandelmogelijkheden. Een luxe, bewuste en doeltreffende collectie die professionele behandelingen mogelijk maakt.

Kaeso’s unieke formules zijn gemaakt met de beste ingrediënten om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Elk product is samengesteld met een mix van beauty technologie en effectieve botanische en natuurlijke extracten, die erkend zijn voor hun positieve effecten op de huid.

Alle producten van Kaeso dragen het Leaf of Approval, alle producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, propyleenglycol en minerale oliën.

The Kaeso Collection stelt u in staat om verschillende behandelingen uit te voeren met hetzelfde merk. Zo kunt u de visie van Kaeso doorvoeren in uw salon; “Kaeso is true to the innocence of beauty”

The Kaeso Collection is voorbehouden aan de beauty professionals, met uw bedrijfsgegevens kunt u toegang aanvragen.

Comments


Gerelateerde artikelen