Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Liefhebbers van en geïnteresseerden in luxueuze anti-aging concepten kunnen nu vier MIRATENSE bestsellers in een gelimiteerde editie aanschaffen. De Luxury Box bevat de zijdeachtige dagfluïde Le Fluide de Jour en het antirimpel serum La Cure Deluxe in de originele grootte. Als praktische extra’s zijn de dagverzorging La Crème de Jour en de nachtverzorging La Crème de Nuit toegevoegd in een transparante speciale verpakking.

Jean D’Arcel Miratense Premium Lift als Luxury Box
Het Miratense luxueuze anti-aging concept is het waard om in een unieke, gelimiteerde editie, bestaande uit vier bestseller producten, gepresenteerd te worden. De Luxury Box bevat twee originele verpakkingen – Le Fluide de Jour en La Cure Deluxe en daarnaast de dag- en nachtverzorging als proefjes met een inhoud van 5 ml.

Werkstoffen, die vandaag al de schade van morgen minimaliseren
MIRATENSE start in alle huidlagen een natuurlijk lifting-effect en helpt om een „burn-out effect“ van de huid te voorkomen. Het verouderingsproces wordt in grote mate door veranderingen in de cellen zelf veroorzaakt. De gevolgen zijn celverlies en verharding van het weefsel. Pro-Sirt1 en het speciale R³-Detox complex bevorderen de celcommunicatie, activeren de ”langleven” proteïnen van de cellen en biedt een intensieve bescherming tegen omgevingsinvloeden. Het collageennetwerk wordt losgemaakt en de synthese van collageen en elastine wordt bevorderd. De huid wordt niet alleen gladder gemaakt aan het oppervlak en intensief geherstructureerd, maar ook de rimpels worden van binnenuit verminderd.

Le Fluide de Jour
Het zijdeachtige dagfluïdum voor de normale tot vettige huid is ideaal voor iedereen die de voorkeur geven aan een crème met een lichte textuur. De rimpels corrigerende en herstructurerende en matterende emulsie in de originele verpakking beschermt en optimaliseert de vitale huid- en celfuncties dankzij de innovatieve werkstofcombinatie van MIRATENSE. De collageenproductie in de diepere huidlagen wordt gestimuleerd, zodat rimpels minder goed zichtbaar worden. De huid ziet er weer stralend, strak en glad uit.

La Cure Deluxe
Het antirimpel serum in de originele verpakking ondersteunt zeer intensief de regeneratie van de huid, terwijl het tegelijkertijd voor een optimale reparatiemodus zorgt. Doorslaggevend is de hooggeconcentreerde samenstelling, die bestaande rimpels van binnenuit opvullen kan. Daarmee wordt de weerstandkracht van de huid ook versterkt. Door de stimulatie van de collageen- en elastine synthese worden de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid verbeterd. U ziet er weer fris en jeugdig uit.

La Crème de Jour
Deze luxe dagverzorging met LSF 15 strijdt tegen de vier belangrijkste kenmerken van huidveroudering. Aanvullend beschermt deze de huid tegen UV-straling en schadelijke omgevingsinvloeden. De innovatieve werkstofcombinatie optimaliseert de vitale huid- en celfuncties en stimuleert de collageenproductie in de diepere huidlagen. Rimpels worden zo minder goed zichtbaar en de huid ziet er weer stralend, stevig en strak uit.

Omdat deze „bron van de jeugd“ altijd ter beschikking moet staan van alle liefhebbers en geïnteresseerden is deze dagverzorging in een speciale verpakking van 5 ml in de Luxury Box opgenomen.

La Crème de Nuit
De rimpelcorrigerende anti-aging crème benut de regeneratieve kracht van de huid gedurende de nacht. De innovatieve werkstofcombinatie optimaliseert de vitale huid- en celfuncties. Tegelijkertijd worden de weerstandkrachten van de huid versterkt en de spankracht verbeterd. De huid ziet er ’s morgens levendiger en gerevitaliseerd uit. Wie de kwaliteiten van MIRATENSE het klokje rond wil benutten tegen voortijdige huidveroudering, zal blij zijn met de nachtcrème in een speciale verpakking van 5 ml, die de Luxury Box compleet maakt..

 

Comments


Gerelateerde artikelen