Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Naast het bomvolle lezingenprogramma van Beauty Care en Nail Care in de vier kennistheaters van Beauty Trade special, zijn er dit weekend ook op de vele stands allerhande demonstraties. Zo kun je live meekijken met behandelingen met apparaten, producten of speciale technieken, de nieuwste creaties op het gebied van nagelstyling en indrukwekkende visagie. Veelal is er ook de mogelijkheid om als bezoeker zelf de behandeling te ondergaan om het te ervaren.

We hebben een aantal demo’s voor je op een rijtje gezet:

 • Op de stand van LOOkX kun je kennismaken met de Skin facts huidanalyse die in 7 minuten de perfecte analyse geeft en productadvies op maat kan geven. Daarnaast maak je kennis met de LOOkX Anti Ageging LED mask, dat met lichtgolven de diepere huidlagen bereikt en de natuurlijke huidfuncties stimuleert. Met de demo LOOkX cosmetics make-up krijg je uitleg over de producten en pigmenten. Ook laat de MUA van LOOkX graag aan je zien dat goede, kwalitatieve make up, ook trendy en fashionable kan zijn. Tot slot vind je op de stand van de leverancier een demo over de skincare AHA bootcamp treatment: de nieuwe behandeling voor een gepolijste huid.
   
 • FABY benelux geeft op haar stand demo’s van de semi-permanente lak. En wil je meer weten over de SPA behandeling? Dan geven de specialisten je met plezier een demonstratie.
   
 • Bij Pascaud kun je terecht voor een demo van de 100% minerale make-uplijn en een demonstratie van de radiofrequentietherapie met de hoogwaardige PascaudWave.
   
 • Het team van de beauty- en pedicuredocenten van de gespecialiseerde cosmeticagroothandel Districos Bewust Kopen staat klaar voor de demonstraties op de stand. ‘Ontharing met strip- en filmhars’ laat je kennismaken met de basistechnieken voor het ontharen met de Depilève strip- en filmhars. In de demo ‘Ora Spange’ laten we zien hoe je als professioneel voetverzorger met de speciale nagelbeugel uit chirurgisch staal ingroeiende nagels corrigeert.
   
 • Salon Cosmetics geeft drie verschillende demo’s op haar stand. Van 11.00 tot 14.00 uur leer je iedere beursdag over Caption – de gellak zonder UV-lamp. Art Screens, Nail art made easy is iedere dag van 12.00 – 16.00 uur in een demo te zien op de stand. En ook kun je dagelijks komen kijken bij de demo Conversion, de revolutie op het gebied van gellak. Je verwijdert letterlijk in één handomdraai de gellak die ontzettend zacht voor de natuurlijke nagel is. Deze demo is alle beursdagen te zien tussen 11.30 -14.30 uur.
   
 • De stand van Partner in Cosmetics is het decor voor de demonstraties met LPG Endermologiebehandelingen voor het lichaam en het gezicht.
   
 • Het Professonal Micropigmentation Institute heeft een volledig programma aan demonstraties. De verschillende demo’s vinden op de verschillende beursdagen plaats en op de stand zie je het volledige programma met tijden van die dag. De onderwerpen van de demo’s zijn: wenkbrauwen (Microblading + Ombre brow); Tattoo Remoov; Scalppigmentatie + wenkbrauwen hairstroke machine; wenkbrauwen (microblading) en universal brow. Op zaterdagmiddag is RTL 4 aanwezig op de stand om een opname te maken van de technieken en producten.
   
 • De stand van Marc Inbane is de hele beurs door het decor voor demonstratie van spraytan voor een zonnig kleurtje zonder zonlicht.
   
 • Een speciale livedemo van professional Make-Up Artist Robert Dresia vind je alle dagen op de stand van Beauty Injection met de Minerale Make-Up beMineral, waarbij je ook nog een fotoshoot krijgt. Ook de demo’van wimperpermanent iCurl, alginaat maskers van Casmara en de priori-peeling van Jean Marini zijn te vinden op de stand van Beauty Injection.
   
 • Beauty Service verzorgt twee demo’s op hun stand. International Make-Up Artist Diego Schober laat tijdens de beurs de hele dag de nieuwste make-up-technieken zien en toont je de trends voor de zomer. Anne Gieding, international Biodroga MD trainer, demonstreert de gehele beurs de Micro Needling behandeling met de Beauty Roller.
   
 • Hoe je in tien stappen tot de perfecte wenkbrauw komt, demonstreren de experts van The orb Spa treatments. De speciale N|EYE|S Eye Brows demo’s zijn de hele beurs door te volgen op hun stand.
   
 • Miss Nederland, Zoey Ivory, is op zaterdag en zondag aanwezig op de stand van Nibevo. Zoey promoot het make-up assortiment van het IDUN Minerals uit Zweden van 13.00 tot 17.00 uur.
   
 • Aesthetic Solutions laat op haar stand verschillende demo’s zien van onder meer: V Cool (Cryolipolyse), BodyShock i.c.m. Slimline (behandeling voor afslanking), Aquaglow (Microdermabrasie), Oxygenerator (behandeling met zuurstof), Lumi 8 met Mesopeels (peelingbehandeling i.c.m. Ledlicht).
   
 • De stand van Florint heeft een speciale testbar waar je zelf de verschillende producten kunt proberen van Dr Spiller en Manager Your Skin in een persoonlijke demo. Op de Man Square geven de MYS-experts ook demonstraties van het speciale cosmeticamerk voor de mannenhuid: Manage Your Skin.
   
 • Er zijn doorlopend demonstraties van de merken Hyamatrix, HydroPeptide en Emotion op de stand van Beauty2People. De Hyamatrix-presentatie is daarnaast op alle dagen onder meer ingepland om 11 uur, 13 uur en 15 uur.
   
 • Op de stand van Pro Haarzorg kun je een lezing volgen het Multifunctioneel Haargroei Systeem. Het behandelconcept van Pro Haarzorg zorgt voor meer haargroei, verbetert de kwaliteit van het aanwezige haar en de hoofdhuid.
0

Reacties


Gerelateerde artikelen