Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Huidveroudering is een proces dat we niet kunnen stoppen, maar we kunnen het wel vertragen. Er bestaan diverse behandelwijzen die mensen helpen om mooi oud te worden. De Wellness Academie laat je graag kennismaken met de Japanse gezichtsmassage Ko Bi Do als natuurlijke facelift. Het is een ideale behandelvorm als aanvulling op je diensten als schoonheidsspecialiste, visagiste of wellness therapeut.

Japanse kijk op schoonheid en gezondheid
Japan kent een lange traditie op het gebied van schoonheidsrituelen. Schoonheid en gezondheid kunnen binnen deze traditie niet los gezien worden van elkaar. Volgens de Japanse traditie bestaat er tevens een onlosmakelijk verband tussen de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het lichaam en vooral ook het gezicht reflecteren de balans tussen lichaam en geest. Deze balans kan hersteld worden door de acupunten en meridianen op het lichaam te manipuleren met verfijnde massagetechnieken.

Gezichtsmassage met uitwerking op het hele lichaam
De Japanse gezichtsmassage, ook wel Ko Bi Do massage genoemd, behandelt de acupunten en meridianen van de schouders tot aan de kruin. Er is hierbij uitgebreid aandacht voor het gezicht. Deze massage heeft niet alleen effect op deze plekken op het lichaam, maar werkt via de meridianen (energiebanen van het lichaam) door op de rest van het lichaam. Het lost blokkades op, verhelpt kwaaltjes en heeft een ontspannend effect op lichaam en de geest.

Mooi oud worden met Japanse gezichtsmassage
De Japanse gezichtsmassage wint binnen de westerse wereld steeds meer aan bekendheid onder de noemer ‘natuurlijke facelift’. De diep inwerkende massagetechnieken stimuleren de huidvernieuwing, waardoor de huid steviger en soepeler wordt. De huid van mensen die regelmatig een Japanse gezichtsmassage ondergaan krijgt al snel een gezondere en frissere aanblik. Met een erkend certificaat Japanse gezichtsmassage zul je naast dat je je bestaande klanten nog beter kunt bedienen, vast ook veel nieuwe klanten werven.

Inhoud cursus Japanse gezichtsmassage
De cursus Japanse gezichtsmassage (Ko Bi Do) is een complete cursus. Je leert op de eerste plaats de basisprincipes van de traditionele Japanse geneeskunst. Je maakt kennis met begrippen als ki, meridianen en acupunten. Ook leer je alles over de indicaties en contra-indicaties van de Japanse gezichtsmassage. Je gaat tijdens de cursus praktisch aan de slag, zodat je snel in staat bent om een volledige behandeling te geven: het ontvangen van de klant, voorbereiding van de behandeling, schouder- en nekmassage, gezichtsmassage, hoofdmassage, drukpunttechnieken en lymfedrainage.

Inschrijven voor de cursus Ko Bi Do
De tweedaagse cursus Japanse gezichtsmassage (Ko Bi Do) van de Wellness Academie wordt gegeven op 6 en 7 juni 2015 van 10:00 tot 17:00 op de vestiging in Hasselt, niet ver van Maastricht. Let op: er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Wil je verzekerd zijn van een plaats, dan raden we je aan om je zo spoedig mogelijk in te schrijven!

Reacties


Gerelateerde artikelen