Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

In januari vliegt U-Consultancy weer naar het prachtige eiland Curaçao. Vorige week zijn de KLM Werelddeal Weken begonnen en dat betekent mooie kortingen op de vliegtickets. Een ideaal moment dus om je in te schrijven voor een van de opleidingen of masterclasses die gegeven worden tijdens de studiereis én jouw ticket naar Curaçao te boeken! 

Van 12 tot en met 20 januari 2019 organiseert Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, voor de negende keer een studiereis dermatologie voor cursisten naar Curaçao. Op deze studiereis kun je de basis- en/of vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten volgen, maar ook de volgende Masterclasses:  module 14 Signalering en preventie van huidkanker (ook voor huidtherapeuten en podotherapeuten), module 15 Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn, module 16 Cosmeceuticals, module 18 Medische communicatie en dossiervorming. Wil je ook mee met deze leuke én leerzame reis? 

Het programma voor de studiereis dermatologie januari 2019
12 januari vertrek uit Nederland
13 januari welkomstdiner (niet inbegrepen)
14 en 15 januari basisopleiding dermatologie
14 januari Masterclass Cosmeceuticals
15 januari Masterclass Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn
16 januari vrije dag
17 en 18 januari vervolgopleiding dermatologie
17 januari Masterclass Signalering en preventie van huidkanker (ook voor huidtherapeuten en podotherapeuten)
18 januari Masterclass Medische communicatie en dossiervorming
18 januari de certificaatuitreiking en een diner (niet inbegrepen)
19 januari vertrek naar Nederland
20 januari aankomst Schiphol

Geef je dan nu op! Kijk voor meer informatie, prijzen en inschrijven op de website: www.uconsultancy.nl/studiereis. Bellen kan natuurlijk ook via telefoonnummer +31(0) 30 6044170 of stuur een e-mail naar: info@uconsultancy.nl.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen