Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wat zijn de problemen bij een ultra gevoelige huid ?

Is je huid ultra-gevoelig, intolerant en reactief? Veroorzaakt wind, koude temperaturen en plotselinge veranderingen in temperatuur: roodheid, een branderig gevoel en overmatige reacties? Geeft de cosmetica die u gewoonlijk gebruikt overmatige reacties zoals jeuk, tintelingen of een verhoogde droogheid? Heeft uw huid de neiging om rood te worden op de wangen en kin? Zijn haarvaten goed zichtbaar op je gezicht?

Het geheim van de Lakshmi iris producten!

Lakshmi biedt de Iris Line: kalmerende en verzachtende producten ontwikkeld voor de ultra-gevoelige huid die gemakkelijk roodheid en overmatige reacties geeft.

Een perfecte lijn om effectief de ultra gevoelige huid te behandelen, herstructureren en actief te versterken. Wat zijn de sterke punten? Een fantastische combinatie  van plantaardige extracten van Immortelle en Zoethout staan garant voor hun opmerkelijke verzachtende, gevoeligheidsverminderende en anti-irritatie werking.

Plantaardige extracten van Iris, bevatten rustgevende werkzame bestanddelen, calendula, ylang ylang, jasmijn, patchouli, lavendel, kamille en plantaardige oliën herstellen het zelfverdedigings systeem in de huid en vormen een dunne bescherming op de opperhuid tegen externe factoren. Constant gebruik vermindert zichtbaar roodheid en verbetert de onvolkomenheden veroorzaakt door couperose.

Het resultaat !

Onmiddellijke kalmering voor de rood geworden en geïrriteerde huid. Bevordert en behoudt het huid natuurlijke afweersysteem en voert een effectieve vrije radicalen actie. Vermindert verspreide roodheid en de frequentie van incidentele roodheid.

Meer informatie over de Lakshmi producten bezoek de website www.lakshmi.nl 

Of neem contact op via onderstaande gegevens:

Telefoon: 070-5179588

Comments


Gerelateerde artikelen