Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 16 september vond het evenement van Esthé Care Cosmetiek plaats, waarbij de nieuwe lijn Skincode werd gelanceerd. Floor en Angelique Paulusse van Esthé Care Cosmetiek hadden hiervoor hun vaste depositaires uitgenodigd.


Dr. Anna Matropaolo is R&D manager en technisch directeur bij het Italiaanse cosmeticahuis Diego dalla Palma professional. Zij was naar Nederland gekomen om de nieuwste lijn Skincode te introduceren.

Skincode is een innovatieve lijn, met hoogwaardige ingrediënten, gebaseerd op studies uit de epigenetica. Epigenetica bestudeert hoe de expressie van ons DNA kan worden beïnvloed, vaak negatief, door de externe omgeving, een ongezonde levensstijl en het verstrijken van de tijd. Dr. Anna legde het uit.

De professionals zijn onmisbaar voor het analyseren van de huid. Na de analyse stellen ze een behandelplan op en bespreken het huidadvies met de klant. De lijn bestaat uit verschillende serums, een masker en twee crèmes.

Willemien Brand van Buro Brand gaf daarna een creatieve sessie. Het thema was ‘Beelden zeggen meer dan woorden’. De aanwezigen kregen de opdracht om een creatieve poster van de nieuwe lijn te maken. Creatief en met nieuwe inspiratie werd de dag succesvol afgesloten.

 

Wilt u meer soortgelijke artikelen bekijken, lees dan hier verder.

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen