Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Las je het interview op Beautyspot met Werner Marks al over Phidermica en Phitex® ClearUp? Zie hier de rest van de vragen & antwoorden over deze bijzondere dermale textielspray.

Kan iedereen Phitex® ClearUp gebruiken?
Ja, Phidermica heeft Phitex® ClearUp ontwikkeld voor echt iedereen. Zeer jonge kinderen, zwangeren, mensen met een allergie, eczeem of een sterk verzwakte of gevoelige huid, mensen met een gecombineerde problematiek en mensen met een lage behandeltrouwheid, kunnen allen met een zeer goed resultaat Phitex® ClearUp gebruiken. Slechts 2 op de 1000 klanten zegt dat Phitex® ClearUp onvoldoende verbetering geeft, ondanks dat zij het product goed volgens de aanwijzingen gebruiken. Dit is een ongelooflijk mooie score, zelfs voor een cosmeceutical als Phitex® ClearUp. Als de resultaten tegenvallen, komt dit meestal doordat de klant producten naast Phitex® ClearUp gebruikt met een hoge concentratie huidverzwakkende ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Sulfaten (SLS’en), propyleen glycol, geurstoffen (parfum/fragrance) of fysieke scrubs en producten die de zuurgraad van de huid verstoren en daardoor de huidbarrière beschadigen.

Mag je Phitex® ClearUp gebruiken zonder medische achtergrond want het klopt toch dat het een cosmeceutical is?
Phidermica heeft Phitex® ClearUp ontwikkeld als een echte cosmeceutical. En juist een cosmeceutical kun je zonder medische achtergrond gewoon gebruiken. Risico’s die niet-cosmeceuticals (gewone cosmetica) hebben, of bijwerkingen die geneesmiddelen hebben, heeft een echte cosmeceutical, zoals Phitex® ClearUp, namelijk niet. Een cosmeceutical zit tussen een cosmeticum en een geneesmiddel in, maar dan zonder recept. Ideaal dus. Gelukkig is Phitex® ClearUp een échte (en wetenschappelijk bewezen) cosmeceutical! Het probleem bij cosmeceuticals is dat iedereen zijn product een cosmeceutical mag noemen ook al is het eigenlijk geen cosmeceutical. Om te weten of een product echt een cosmeceutical is, moet je weten of het voldoet aan alle 15 strenge criteria voor een cosmeceutical. Phitex voldoet als een van de weinigen volledig aan alle 15 criteria voor een cosmeceutical en je vindt deze 15 criteria voor een echte cosmeceutical hier.

Voor welke huidaandoeningen is Phitex met name geschikt?
‘Met name’ voor bijna alle huidaandoeningen. Phidermica heeft Phitex® ClearUp oorspronkelijk ontwikkeld om met een zekerheid van 999 op 1000 élke vorm van acne voor 80% weg te nemen binnen 6 weken. Toen Phitex® ClearUp eenmaal op de markt kwam gingen al snel veel huidprofessionals en klanten het toepassen voor andere soorten huidonzuiverheden. Denk aan rosacea, keratosis pilaris, schimmelaandoeningen, vele vormen van eczeem en bijvoorbeeld atopische dermatitis. Ik ben echt verrast dat mijn product voor inmiddels meer dan 10 huidaandoeningen effectief blijkt te zijn, veel meer dan alleen die paar waarvoor ik het heb ontwikkeld. Op de homepage van Phidermica vind je een overzicht van alle huidaandoeningen, met uitleg waarom Phitex® ClearUp hiervoor effectief is. Om een lang verhaal kort te maken, kunnen we inmiddels zeggen dat Phitex® ClearUp voor duizenden klanten werkzaam is gebleken getuige ook de vele positieve reacties die verschijnen als je googelt op ‘Phitex’.

Hoe lang moet je het gebruiken en blijft de huidaandoening waarvoor je het gebruikt voor altijd weg?
Het bedrijf Phidermica en de ontwikkelaar achter Phitex® ClearUp hebben als doel gesteld een eerlijk product te ontwikkelen. Daarom moest het product de gebruiker niet afhankelijk maken van het product. Phitex werkt om die reden zo, dat de gebruiker Phitex® ClearUp steeds minder nodig heeft. Dit is uniek binnen de huidbehandeling. De filosofie van Phidermica is dat zij niet wil dat de gebruiker afhankelijk wordt gemaakt van Phitex. Hierdoor worden er natuurlijk minder herhalingsaankopen gedaan. Kwaliteit staat bij Phidermica boven kwantiteit, en klantbelang dus boven omzetbelang. Mede daarom gaat Phitex® ClearUp inmiddels van mond tot mond, omdat het zo goed werkt. Als een klant zijn huidprobleem eenmaal heeft verholpen met Phitex® ClearUp, blijft dat vaak voor altijd weg. Denk aan schimmel, eczeem, verbetering van de huidstructuur, post-inflammatoir erytheem en bijvoorbeeld een geïrriteerde huid met kleine ontstekinkjes. In sommige gevallen is er een onderhoudsdosering nodig zoals bij hormonaal geïndiceerde acne.

Dit maakt Phitex® ClearUp tot het ideale product voor de huidprofessional. Want naast het feit dat Phitex effectief in te zetten is bij gecombineerde problematieken, is het een cosmeceutisch allroundproduct dat het totale kwaliteitsniveau en de resultaten van de professionele behandelingen klinisch bewezen verbetert. Omdat Phitex® ClearUp als enige product werkzaam is voor alle (uitwendige) delen van het lichaam, kan de huidprofessional met Phitex makkelijk haar bestaande behandelbereik uitbreiden. Denk aan huidproblemen op de rug, borsten, billen, ledematen of liezen die met Phitex® ClearUp makkelijk en effectief behandeld kunnen worden. De perfecte upselling dus voor uw bestaande behandelaanbod! En met een mogelijk nieuwe COVID-19 golf in het vooruitzicht het ideale thuisproduct om de bereikte behandelresultaten te continueren en om in die moeilijke periode toch extra verkoop te genereren.

 

+1

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen