Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

ALLE AANDACHT VOOR JOU

Als fotograaf ben ik het gewend om anderen in de spotlight te zetten. Alle aandacht voor jou! Ik luister, ik kijk, ik focus en ik let op details. Ik vertel jouw visuele verhaal, ik maak werk van jouw zichtbaarheid. Ik hou van mensen en het creëeren van content. Daarom ben ik naast het fotograferen, in 2017 gestart met interviews. Daarop volgend maakte ik een design voor mijn eigen magazine waarin ik handige tips deel. De interviews zijn inmiddels een onderdeel geworden van mijn diensten aanbod en ik krijg er ontzettend leuke reacties op.  De minibranding sessie in combinatie met het interview is perfect voor extra exposure of een update van je foto’s.

PRODUCT LANCERING

Toen Petra van Iterson (House of African Beauty) mij vroeg of ik het leuk vond om bij de lancering van een nieuw product van Kalahari aanwezig te zijn, was ik direct enthousiast.  Vrijdag 15 november reed ik vanuit Brabant naar Utrecht om Carina te ontmoeten en de lancering bij te wonen. Zij was speciaal met Maria Hofmann-Griessel naar Nederland gevlogen om het hele weekend Kalahari huidexperts onder te dompelen met nog meer kennis van Kalahari. Natuurlijk kon ik het niet laten om mijn camera (en mijn pen) mee te nemen en ik maakte een mooie registratie van de avond.

Het volledige artikel met Carina Franck lees je hier.

Zijn jouw foto’s verouderd en kunnen deze wel een update gebruiken? Of denk je dat een interview voor jouw salon een mooie aanvulling is voor jou online en offline zichtbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

 

 

 

Carina Franck & Petra van Iterson

 

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen