Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De winnaressen van de Beauty Award 2018 zijn stuk voor stuk inspirerende vakvrouwen. In een serie laten we de dames aan het woord over hun motivatie om mee te doen, hun ervaringen en hun ambities voor de toekomst. Deze week vertelt Rianne Smits over haar ervaringen als winnaar schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid.

Overweldigende reacties

“De avond van de uitreiking vloog voorbij en de dag erna toen ik wakker werd begon de rollercoaster… mijn telefoon en social media-kanalen waren door de dag heen niet meer bij te houden, zo ontzettend veel felicitaties en berichten. En wat een hoeveelheid bloemen, kaarten en cadeaus heb ik mogen ontvangen. Echt overweldigend! Ik wist niet dat er zoveel mensen waren die me gevolgd hebben en nog steeds ontvang ik dagelijks leuke reacties op straat, van klanten of bekenden. Dit had ik absoluut niet verwacht. Ook word ik regelmatig benaderd door nieuwe klanten en vakgenoten uit de branche met de vraag naar mijn mening over behandelingen en producten. Erg leuk om mijn expertise en ervaring te delen!”

Besef komt nu pas

Ook op het gebied van media kreeg Rianne vele verzoeken voor interviews. “Ik heb ontzettend veel publiciteit gekregen in de regio, onder andere in diverse (digitale) kranten en via social media. De dag na de uitreiking werd ik gebeld door L1 Limburg voor een interview in de studio. Dit is live uitgezonden op L1 tv en radio. Een erg leuke ervaring! Als ik terugkijk op de afgelopen periode drong het de eerste weken nog niet echt tot me door dat ik echt de Beauty Award had gewonnen. Ik werd echt geleefd en mijn agenda stond vol gepland met klanten. De tijd die ik over had was ik bezig met de overige werkzaamheden voor mijn salon. De weekenden probeer ik dan ook echt vrij te houden voor ontspanning. Eigenlijk komt nu pas het besef en krijg ik nu steeds meer tijd om er echt van te genieten.”

Erkenning voor werk

“Als ik nu mijn inzending terug lees dan zie ik een concept met een duidelijke visie en een goede basis voor de toekomst. In de afgelopen periode heb ik steeds meer inzicht gekregen wat klanten bezighouden in hun leefstijl en dagelijks leven en hoe ik hier verder aan wil bijdragen met mijn concept. Zowel de inzending als het juryrapport zijn voor mij erg waardevol en een erkenning voor mijn werk. Met de inzending als uitgangspunt en het juryrapport als bekroning op mijn werk kan ik zeker weten nog veel meer uit mezelf en Beauté de Prestige halen. Voor mijn gevoel begint het nu pas.”

Advies voor toekomstige deelnemers aan de Beauty Award

“Als je wilt weten waar je staat met je onderneming, maar ook zeker als persoon dan is deelname aan de Beauty Award een heel mooi platform om hier achter te komen. Het volledige traject, van alle voorbereidingen voor de inzending tot en met een eventuele nominatie, geeft inzicht in waar je nu staat en een duidelijk beeld van wat nodig is om jezelf en je onderneming nog verder te ontwikkelen. Ondernemen is telkens weer het beste uit jezelf en je bedrijf halen en dit doe je naar mijn idee door jezelf telkens te blijven uitdagen en nieuwe dingen te leren, maar vooral ook door open te staan voor feedback. De feedback die je ontvangt als je mee doet aan de Beauty Award zie ik als zeer waardevol om richting te geven aan jou als persoon en aan je onderneming.”

Ambities

“De basis van mijn bedrijf staat. De komende tijd wil ik graag de doorgroeimogelijkheden in kaart brengen en hier structuur in aanbrengen zodat ik vervolgstappen kan gaan zetten. Ook zou ik het leuk vinden om mijn expertise en ervaringen nog meer te delen met vakgenoten uit de branche. Dit om mijn liefde voor het vak nog meer tot uiting te laten komen.”

0

Reacties


Gerelateerde artikelen