Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De winnaressen van de Beauty Award 2017 zijn stuk voor stuk inspirerende vakvrouwen. In een serie laten we de dames aan het woord over hun motivatie om mee te doen, hun ervaringen en hun ambities voor de toekomst. Marijke Dikkerboom, schoonheidsspecialist van het jaar 2017 Regio Noord, vertelt over haar ervaringen. 

Erkenning van de vakjury

“Drie jaar geleden heb ik ook meegedaan aan de Beauty Award en ik won toen de publieksprijs. Dit keer wilde ik graag gaan voor de erkenning van de jury en die felbegeerde vak-award meenemen naar Friesland. Het hele proces van aanmelden en meedoen helpt je in je vakmanschap en ondernemerschap. Je bedrijf leg je heel bewust onder de loep en anderen kijken mee. Je krijgt daardoor een heel heldere visie. 

Ik heb na mijn inschrijving direct volop aandacht op social media gekregen. Ik had direct heel open gecommuniceerd dat ik me had ingeschreven. Klanten zijn dan zo enthousiast, leven mee en gunnen het je. Na de inschrijving is het wachten op de nominaties. Ik was bezig met de behandeling van een klant toen mijn collega zei: ’Marijke je moet eventjes kijken, je hebt mail! Ook mijn leveranciers waren een goede support. Alcina was mijn sponsor voor de gala-uitreikingsavond en Hannah ondersteunde me om meer publiciteit te krijgen. Ook ontving ik prachtige bloemen toen ik genomineerd werd.”

Vol in de spotlight

“En dan win je de Award en barst het circus los.. hoe ik de avond beleefd heb? In één woord: GEWELDIG! Als ik er nu weer aan terug denk, geeft dat mij instant weer een big smile! Ik had het niet verwacht, maar wel zo gehoopt dat ik zou winnen! Ik zie het echt als de bekroning op mijn 10-jarig jubileum als vakspecialist. Na het winnen van de Beauty Award heb ik 45 bossen bloemen gekregen in totaal! Van leveranciers, leveranciers waarbij ik niet depositair ben, familie, klanten, collega’s, vrienden… En ontelbaar veel felicitaties via telefoon, social media, whatsapp en persoonlijke felicitaties. Je staat vol in de spotlight. Ik heb in alle kranten gestaan, ben op tv geweest (bij RTL4 en Omrop Fryslan) en natuurlijk op social media en websites van heel veel kranten. Doordat je volop in de media staat, krijg je ook veel nieuwe klanten. Je past je communicatie aan met je nieuwe titel en bedenkt een speciale actie voor je klanten. Bovendien ben ik presentatrice van RTL Life is Beautiful geworden naar aanleiding van de Beauty Award. Op die manier mag ik collega-schoonheidsspecialisten ook een podium geven op tv. En hen natuurlijk inspireren om ook mee te doen!”

Opnieuw meedoen 

“Ik ga eerst genieten van deze Beauty Award, mijn salon regionaal nog meer op de kaart zetten en mijn nieuwe tv-functie vervullen. En dan ga ik zeker nog eens meedoen in de categorie schoonheidssalon van het jaar. 

Het meedoen aan de Beauty Award is ook echt een aanbeveling voor andere schoonheidsspecialisten. Wil jij je bedrijf en jouzelf als schoonheidsspecialist op de kaart zetten en een unieke ervaring beleven? Schrijf je dan in. Mijn tips: blijf bij jezelf, wees uniek en onderscheidend en wie weet sta jij straks ook op het podium een Beauty Award in ontvangst te nemen. En ik kan uit ervaring en met trots zeggen: dat voelt ontzettend goed!”

Comments


Gerelateerde artikelen