Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De winnaressen van de Beauty Award 2018 zijn stuk voor stuk inspirerende vakvrouwen. In een serie laten we de dames aan het woord over hun motivatie om mee te doen, hun ervaringen en hun ambities voor de toekomst. Deze week bijt Manuela van de Gugten het spits af over haar ervaringen als winnares van de Beauty Award Newcomer of the Year 2018.

Manuela: “Toen ik hoorde dat ik gewonnen had, was ik in eerste instantie helemaal in shock. Ik was zo blij en gelukkig, ik kon gewoon niet meer stoppen met lachen. Ik ben echt heel trots dat ik de award mocht meenemen.”

Vreselijk verwend

De dag na de uitreiking stond Manuela om 10.00 uur op Schiphol, want zij en haar man gingen met vrienden op vakantie naar Aruba. “Die reis stond al een tijd gepland, nog voordat ik mij überhaupt had ingeschreven voor de Beauty Award. Voor mij was het na die hectische tijd natuurlijk heerlijk dat ik er even lekker tussenuit ging, maar als winnaar van de Beauty Award was het natuurlijk een beetje onhandig. Ik heb daardoor wel wat leuke bezoekjes gemist, maar ik heb geprobeerd om iedereen achteraf nog te bedanken. Ik ben echt heel erg verwend door vrienden, klanten en leveranciers. Vanaf Aruba heb ik ook nog veel telefoontjes gepleegd. Eenmaal terug in Nederland, ben ik gewoon weer lekker aan het werk gegaan.”

Leerzame periode

“Het is een heel hectische periode geweest en dat is het eigenlijk nog, maar ik vind het geweldig. Ik heb met heel veel plezier meegedaan aan deze competitie. Het is ontzettend leerzaam geweest en ik heb zoveel leuke mensen leren kennen, die ik anders nooit had ontmoet. Door mee te doen aan de Beauty Award heb ik eigenlijk nog meer focus op mijn bedrijf gekregen. Dat merkte ik al tijdens het schrijven van mijn inzending. Tijdens het hele traject naar de jurygesprekken toe, kreeg ik steeds duidelijker voor ogen wat ik wil, maar ook wat ik niet wil. Ik heb mij laten coachen, ben naar Ibiza geweest voor een training en ik merk dat ik gegroeid ben. Ik sta steviger in mijn schoenen. Voor mij is dat allemaal heel waardevol.”

Elkaar inspireren

“Mijn ambities voor de komende tijd zullen liggen op het vasthouden en verlenen van uitstekende service aan mijn klanten. Zij moeten echt met een goed gevoel de salon weer uitlopen en graag willen terugkomen. Dit doe ik door mezelf te blijven trainen, maar ook door af te spreken met collega’s. Samen weet je veel meer en kun je elkaar weer inspireren. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in een samenwerking met bijvoorbeeld een huidtherapeut. En ik ga nog meer de focus leggen op de huidverbeterende behandelingen die ik in de salon aanbied, want dat is waar mijn passie ligt!” 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen