Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Internationale training voor Lakshmi Specialistes en Trainers in Italië !

 

Ieder jaar organiseert de Lakshmi producent in Italië een vierdaagse training voor alle landen waar Lakshmi vertegenwoordigt is. Dit jaar waren: Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Engeland, Rusland, Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Griekenland en Nederland aanwezig. Zij kunnen hier samen met hun Lakshmi specialistes en trainers aan deelnemen. Tijdens deze training werden de nieuwe productenlijnen en behandelingen geïntroduceerd en kon je ideeën en inspiratie uitwisselen.

 

De training bestond dit jaar uit een tweedaagse Aromatherapie training en een tweedaagse Lakshmi product training.

 

 

ZONDAG 28 en MAANDAG 29 Juni ’15 hebben we een training aromatherapie gevolgd van Aromatherapeute Lydia Bosson. We leerden hoe we angst, pijn en andere emoties met aromatherapie kunnen verlichten en hoe we met verschillende Etherische Oliën dit tijdens onze behandelingen van Lakshmi kunnen toepassen. Wat een ervaring!!! En wat hebben we weer veel bijgeleerd. De cursus werd op zo een prachtige manier gebracht met verschillende meditaties samen met de geuren en aandacht van de bijhorende chakra's, we hebben gedanst, aan lach-yoga gedaan, we werden uit onze comfort zone gebracht wat een diepe indruk naliet. Zeker een aanrader en een uitbreiding van je kennis voor iedereen die met Aromatherapie en Lakshmi werkt!

 

 

 

DINSDAG 30 Juni hebben we Theorie uitleg gehad van de Garshan Tonic lichaamsverzorgingsproducten, bekeken we het behandel protocol en kregen we de praktijk Workshop van de Garshan Tonic productlijn.

Daarna kwam de presentatie van het nieuwe Anti-Age peel-off masker en praktijk Workshop van de speciale Anti Age massage technieken. Dit werd allemaal goed en duidelijk uitgelegd door de super sympathieke Trainster: Francesca Lardo

WOENSDAG 1 Juli kregen we de presentatie van de nieuwe Alkaline producten lijn in combinatie met een aangepast voedingsprotocol. Een te hoge zuur graad vermindert ons natuurlijke afweermechanisme. De producten helpen ons om meer energie te krijgen en onze gezondheid te ondersteunen.

En werd de nieuwe Baby en Mamy productenlijn geïntroduceerd met een praktijk Workshop, kennis vanuit Ayurveda en producten voor de verzorging en behandeling voor Moeder en Baby voor tijdens en na de Zwangerschap.

 

Binnenkort volgt er meer informatie over de nieuwe  Anti-Stress behandeling met Aromatherapie, de Alkaline om een goede Ph waarde in het lichaam te ondersteunen en de Baby & Mamy producten voor tijdens en na de zwangerschap.

 

Comments


Gerelateerde artikelen