Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wist je dat je nek en decolleté dé delen van je lichaam zijn die je leeftijd snel verraden?

We gebruiken al vroeg en trouw onze gelaatscrèmes. Zelfs een gezichtsmasker éénmaal per week……….maar welke verzorgingsrituelen zijn er voor de hals en decolleté zone? Ons delicate decolleté en de nek blijken een veelvuldig verwaarloosde verzorgingszone die wel onze leeftijd verraad. De tere huid in deze zone is van nature dunner dan de rest van het lichaam wat ouderdom signalen ook kan versnellen. Deze tekenen zoals lijntjes, rimpeltjes en vlekjes, worden veroorzaakt door o.a. UV straling, afnemend collageen, repetitive movements en het slapen op de zij. En terwijl we bij deze eerste signalen in de gezichtshuid al direct naar diverse oplossingen zoeken, zijn  decolleté & nek vaak een ondergeschoven kindje. Zelfs de meest getalenteerde huidverzorgers kunnen deze zone nu de aandacht geven die ze verdiend met speciaal ontwikkelde decolleté & nekvliesmaskers die intensief hydrateren, herstellen, verstevigen, versoepelen, regenereren en egaliseren. Ook een acne is er overigens gerust mee te behandelen.

Er zijn maar liefst 6 soorten die je kunt mixen en matchen met de diverse gezichtsmaskers van BeautyFace in de salon & thuis. Een totall treatment maakt het voor jou en je klanten tot een top belevenis. Veilig, zacht, handzaam, ecologisch maar wel compleet tot in de puntjes verzorgd.

BeautyFace staat voor jullie garant;

* Met  99% biologische ingredienten

* Nieuw;  VEGAN receptuur

* Uitsluitend voor de beautyspecialist in de Benelux

* Tot 98% opname van het serum in de huid

* 10 x sterker effect dan een crème of kleimasker 

* GOTS bananenkatoen maskers (eco cert)

* Dierproefvrij, getest op groepen testpersonen

* Sinds 10 jaar de grootste aanbieder van professional maskers

* Stuur even een mailtje voor je inlogcode van de webshop en zie alle scherpe inkooprijzen van meer dan 100 soorten maskers van biologische top kwaliteit.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen