Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Inspirerende presentatie van Amber Da Silva op de Beautyspot.nl trade edition

Op zaterdag 9 en zondag 10 april kun je je in het Skin Theater op de Beautyspot trade edition laten inspireren door internationaal gecertificeerd spiritueel business en nieuw bewustzijnscoach Amber Da Silva. Tijdens een interessante presentatie vertelt zij je hoe je energie en nieuw bewustzijn tools inzet om je bedrijf en leven naar een next level te laten groeien.

Amber heeft de in de afgelopen jaren al honderden ondernemers en particulieren geholpen om succesvol te worden. Ze geeft antwoord op belangrijke vragen voor ondernemers zoals ‘hoe kun je bijvoorbeeld op een integere manier jouw bedrijf laten groeien en meer omzet genereren?’ Run jij al jarenlang je eigen salon of ben je een starter, dan wil je deze presentatie op zaterdag 9 en zondag 10 april van Amber absoluut niet missen! Op beide dagen staat de presentatie van 14.30 uur tot 15.15 uur op de planning.

Geef je salon een boost!

Amber reist de hele wereld over en heeft een internationaal netwerk van zeer succesvolle ondernemers, mentors en coaches met wie ze samen leuke projecten opzet in binnen- en buitenland. Deelnemers die bij Amber een VIP training en/of jaartraject(en) hebben gevolgd hebben binnen 30 dagen hun omzet verdubbeld, terwijl ze minder uren zijn gaan werken. Naast de marketing-en salestrainingen verwijdert Amber permanent blokkades op mentaal en energetisch niveau, zodat ondernemers moeiteloos blijven floreren, ook als het even tegenzit.

Skin Theater

Tijdens de Beautyspot trade edition van zaterdag 9 tot en met maandag 11 april kun je in het Skin Theater in de Skin-hal diverse inspirerende presentaties volgen van sprekers uit het vak. Ze houden je op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Vanwege omstandigheden is de presentatie door Inge de Munnik van ons online platform Beautyspot.nl over de belangrijkste trends in beauty en wellness in 2016 helaas komen te vervallen. 

Benieuwd wie er allemaal komen spreken en welke onderwerpen aan bod komen? Bekijk dan hier snel het volledige programma, zodat je niets hoeft te missen!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen