Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dat business en pleasure prima samengaan werd wel bewezen tijdens de genomineerdendag van de Beauty Awards. Alle 24 genomineerde schoonheidsspecialisten kwamen deze dag naar het NBC Congrescentrum in Nieuwegein om elkaar te ontmoeten, de interviews op te nemen en het volgen van een inspirerende workshop! Aan het einde van de dag keek iedereen tevreden terug.

Het was een drukke ochtend op de Nederlandse wegen, maar uiteindelijk hadden de vakspecialisten hun weg naar het congrescentrum gevonden. Tijdens de ontvangst werd in grote lijnen de planning van de dag doorgenomen en een tipje van de sluier opgelicht voor de prachtige uitreikingsavond. 

Inspirerend moodboard

Het ochtendgedeelte van de dag was gepland voor de genomineerde schoonheidsspecialisten van de regio’s Noord, Midden/Oost, Zuid en West. Samen gingen ze tijdens de inspiratie workshop van Marjanne Riemens aan de slag om een mooi moodboard te maken waarin hun ambities, wensen, visie en persoonlijke eigenschappen tot uiting kwamen. Tussendoor werden ze één voor één uitgenodigd om een videofilmpje op te nemen die tijdens de feestelijke award-uitreiking op 22 april aanstaande wordt uitgezonden. In dit filmpje presenteren de vakspecialisten zich nog eenmaal en laten ze zien waar ze voor staan en wat ze uniek maakt. 

Positieve reacties

De genomineerde schoonheidsspecialisten in de categorieën Schoonheidssalon van het jaar, klein (tot en met 3 medewerkers/fte), Schoonheidssalon van het jaar, groot (meer dan 3 medewerkers/fte) en Newcomer of the Year waren voor de middag uitgenodigd, die vooraf ging aan een heerlijke lunch. Een bijzonder trefpunt, want alle genomineerden konden elkaar hier ontmoeten en kennis maken! Het was dan ook een drukke en gezellige bedoening waar de dames even kort en krachtig hun ervaringen konden uitwisselen en fijne adresjes voor de ultieme galajurk. De reacties na de genomineerdendag waren enorm positief: “Bedankt voor de leuke middag en heel leuk om iedereen gezien te hebben”, liet één van de enthousiaste dames via Whatsapp weten. Een ander voegde daar aan toe: “Wat een inspirerende dag en wat een lieve mensen heb ik mogen ontmoeten. Veel plezier met de voorbereidingen en tot de 22ste!” 

De organisatie is trots en blij om deze vakmensen die zo gemotiveerd zijn te ondersteunen. “Het was wederom een geslaagde dag! We kijken nu enorm uit naar de gala-avond op 22 april die in alle opzichten heel bijzonder en gevarieerd zal zijn!” 

1+

Reacties


Gerelateerde artikelen