Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Met de eerste prachtige zonnige dagen achter ons, is de lente weer echt in zicht. Heb jij al aan speciale lentebehandelingen en aanbiedingen gedacht? Met creatieve acties of berichtjes op social media val jij op als beautyprofessional en werk je aan klantbinding én nieuwe klanten. Een paar ideetjes. 

Speel in op speciale dagen

Haak in op de diverse feestdagen of andere evenementen zoals;

 • 26 maart 2017, zomertijd gaat in
 • 3 t/m 9 april 2017, nationale museumweek. 
  Zoek samenwerking met een museum bij jou in de buurt
 • 16 en 17 april 2017, Pasen
 • 20 april 2017, Secretaressedag.
  Schrijf bedrijven in de buurt aan en biedt ze een speciale verwenbehandeling aan voor Secretaresses
 • 27 april 2017 Koningsdag
 • 14 mei 2017, Moederdag
 • 10 t/m 24 mei 2017, schoolexamens.
  Voor de geslaagden een speciale relaxbehandeling?
 • 20 mei 2017, Nationale Huidkanker dag. Laat je expertise zien en vertel je klanten hoe ze huidkanker kunnen voorkomen.
 • 4 en 5 juni 2017, Pinksteren

Op inhaak kalenders op internet vind je nog meer van dergelijke evenementen zodat je jouw acties daarop aan kan passen. En wees creatief, wie weet zijn er ook wel lokale evenementen bij jou in de buurt waar je op in kan haken. Kies bewust de acties uit die passen bij jouw salon en maak een planning voor de campagne die je gaat voeren. 

Met zonder jas naar buiten

Dat is natuurlijk ook lente, het wordt lekkerder weer en natuurlijk willen vrouwen hun lichaam er verzorgd uit laten zien. De tijd om benen, oksels en bikinilijn weer te laten ontharen en cellulite aan te pakken. 

Maar ook de hals en het decolleté worden weer beter zichtbaar als de zomershirts tevoorschijn komen. De huid in de hals en op het decolleté is dunner, vertoont soms fijne rimpeltjes of droogtelijntjes. Tijd om dat te verbeteren met een speciale gezichtsbehandeling, waarbij de nadruk ligt op de hals en het decolleté.

Kansen genoeg voor speciale lentebehandelingen waarbij alle bekende problemen verholpen kunnen worden. 

Online lente

Bij alle bovenstaande tips laat je jouw klanten natuurlijk via je website en social media weten wat je organiseert. Zorg dat je hierbij mooie rechtenvrije afbeeldingen of sfeerfoto’s gebruikt die passen bij het lentegevoel dat je wilt oproepen. Misschien kun je je eigen profiel of omslagfoto’s op je website en social media aanpassen naar het seizoen? 

Succes en een fijne lente!

Comments


Gerelateerde artikelen