Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 12 november vindt de eerste editie van het Microdermabrasie Congres plaats in Bunnik. Het Microdermabrasie Congres heeft als doel om het algehele kennisniveau op gebied van huidverjonging/huidverbetering uit te breiden en te ontwikkelen. Het programma bevat inspirerende voorbeelden uit de praktijk afgewisseld met internationaal gerenommeerde experts voor de startende alsook de meer ervaren schoonheidsspecialisten.

Inspiratie
Het prpgramma brengt een combinatie tussen ‘praktijk en theorie’. Demonstraties tonen de nieuwste technieken en successtories uit de praktijk en internationale sprekers delen kennis met iedere deelnemer.

Tijdens het congres leer je over de ontwikkelingen en achtergronden van huidverjonging en huidverbetering en komen branche-gerelateerde ontwikkelingen aan bod. Het maakt niet uit met welk cosmeticamerk/apparatuur je werkt.

Expertise
Tijdens het congres worden de presentaties gegeven door internationaal gerenommeerde experts op het gebied van huidverjonging, huidverbetering, beauty, nutri-cosmetica en apparatuur. Eerder hebben Dr. Paul Musarella en Dr. Sabine Gütt hun komst naar het congres bevestigd. Inmiddels mogen wij ook melden dat Dr. Stef Stienstra en Suzanne Duijker hun kennis zullen delen met de deelnemers aan het congres.

  • Dr. Stef Stienstra (NL) is een gedreven en creatieve consultant die acteert op het raakvlak van de wetenschappen en business. Stef is afgestudeerd biochemicus en arts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij volgde postdoctorale trainingen aan de Yale University School of Medicine (VS), de Japanse Rode Kruis bloedbank en aan de Universiteit Leiden. Hij heeft zich vanuit een wetenschappelijke, biomedische achtergrond gespecialiseerd in het bestuderen van de effecten van diverse dermacosmetische behandelingen op de huid, zoals permanente make-up, mesotherapie en microdermabrasie. Zijn lezing gaat over de effecten die microdermabrasie behandelingen hebben op de huid en ondanks de medisch/wetenschappelijke invalshoek van zijn verhaal, is dit voor een ieder goed te volgen en geeft dit interessante inzichten en kennis op voor een ieder.
  • Suzanne Duijker (NL) is schoonheidsspecialiste en all-round docente op het gebied van huidverbetering en schoonheidsverzorging. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van acne in combinatie met microdermabrasie. Suzanne kan zowel putten uit haar eigen ervaring, als ook uit de praktijksituaties die zij dagelijks voorgelegd krijgt van schoonheidsspecialisten. Haar kennis van de achtergronden van acne en haar ruime praktijkervaring levert een boeiend verhaal op.

Trend
Stimulatie van celvernieuwing door middel van een dermo-cosmetische behandelingsmethode in combinatie met afgestemde huidverzorging en op maat voorgeschreven voedingssupplementen vormen een gouden trio. Tijdens de interessante dag leren zowel startende als ervaren schoonheidsspecialisten meer over deze formule.

Combinatie met ANBOS Regio Bijeenkomst
Schoonheidsspecialistes kunnen hun deelname aan het Microdermabrasie Congres combineren met een bezoek aan de ANBOS Regio bijeenkomst. De locatie en de tijdsplanning van de twee evenementen op elkaar aan. Voor deelname aan de ANBOS Regio bijeenkomst dien je je aan te melden bij ANBOS.

Informatie
Datum: dinsdag 12 november 2013
Locatie: Postillion Hotel Bunnik, Kosterijland 8 te Bunnik
Kosten: € 245,- ex btw bij inschrijving vóór 18 oktober, daarna € 295,- ex btw. Extra korting van € 20,- voor Anbos leden en vaste klanten van MB Cosmetics. Het bedrag van de deelnemersbijdrage is fiscaal aftrekbaar.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen