Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ben je toe aan een nieuwe inrichting van je salon en heb je geen idee wat je zou kunnen veranderen? Tijdens Beauty Trade special kon je je laten inspireren door vier prachtig ingerichte werkruimtes, verzorgd door styliste Mara Stevelmans. Iedere inspiratiesalon (5X5m) had een ander thema:

Care Cosmetics gaf een Mesoscience-behandeling van het merk Darphin. Deze salon heeft een cleane uitstraling.

MB Cosmetics bracht een nieuw onderscheidend marketingconcept voor de startende schoonheidsspecialiste: Beauty Alliance. Gedurende de dag waren er in deze salon doorlopend actieve presentaties.

 

Gharieni en Bowie Medical stonden samen in een inspiratiesalon en lieten de nieuwste apparatuur zien. De meeste accessoires in deze salon waren van gerecyclede materialen. In deze stand vond je ook een fotoserie over 3D make-up.

Mikos gaf tijdens de Beauty Innovation Tour een behandeling in deze stand. Het was een stand in warme bruintinten met meubelen van sloophout.

Andere noviteiten
Maar op het gebied van saloninrichting waren er nog veel meer leuke noviteiten.

 EZ Invest introduceerde de draaibare stoel Proline Face, met verwarming. De prijs van deze behandelstoel bedraagt € 1749.

Als je budget wat beperkter is kun je met nieuwe bedrijfskleding ook al een nieuwe look bewerkstelligen. Wat denk je van deze nieuwe bedrijfskleding van Ganesja in de nieuwe modekleuren?


Een Ukkie is gewoon een 'lekker ding' in je salon. Het staat niet alleen leuk, maar je kunt er ook heerlijk ontspannen in gaan zitten. In diverse kleuren gezien bij You+ Eye Cosmetics.

 

 

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen