Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

 

Innovatie of vernieuwing is het leidende principe binnen het nieuwe Nederlandse cosmetica bedrijf Lumineus Natural Cosmetics. Lumineus Natural Cosmetics is het eerste Nederlandse cosmeticamerk dat zijn gehele lijn baseert op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie.

Rijstkiemolie heeft vele goede eigenschappen voor voeding en dus ook voor cosmetica. De natuurlijke & plantaardige olie is rijk aan vitaminen, mineralen, proteïnen en anti-oxidant. Een unieke moleculen samenstelling zorgt voor een snelle en diepe opname van alle geavanceerde ingrediënten in Lumineus Natural Cosmetics producten.

Onze uitgebreide & professionele product lijn bestaat uit dag & nacht crèmes, revitaliserende maskers, intensieve serums en reinigingsproducten. Geschikt voor alle behandelingen en huidtypes, en verkrijgbaar in zowel salon- als consumentenverpakking.

Natuurlijke, stralende schoonheid is het resultaat van Lumineus Natural Cosmetics producten !

Onze nieuwe en innovatieve producten worden op de Beauty Trade Special geïntroduceerd. U bent van harte welkom op onze stand op het Nieuwkomers Plaza (Hal 12, D.042) en ervaar de kwaliteit van onze natuurlijke producten !

Meer informatie verkrijgbaar via Info@Lumineuscosmetics.com.

Comments


Gerelateerde artikelen