Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

In 2013 is de vereniging NL Sas opgericht die als doel heeft om de samenwerking van schoonheidsspecialisten en cosmetisch artsen die in salons werkzaam zijn te verbeteren.  Dit wil men bereiken door een  laagdrempelig netwerk van schoonheidsspecialisten, artsen en medisch specialisten te realiseren. NL SAS werkt in heel Nederland, maar organiseert haar contacten en activiteiten regionaal. Zo kunnen klanten van schoonheidssalons per provincie worden doorverwezen voor een online advies bij cosmetisch artsen die bij NL Sas zijn aangesloten. Omgekeerd kunnen schoonheidsspecialisten worden ingeschakeld in het voor- of nazorg traject van een cosmetische behandeling of ingreep.

Wie zijn er lid van NL SAS  ?
De leden van NL SAS zijn gekwalificeerde schoonheidsspecialisten en cosmetische artsen.   Het netwerk wordt aangevuld met medisch specialisten die als consulent zullen optreden. HEt huidige bestuur wordt gevormd door Annemiek van Aken, Irma Hulscher, John Krant, Paul Musarella. Leo van Rozelaar en Doris Vos. Daarnaast heeft de vereniging een Bestuurlijke Adviesraad waarin naast cosmetisch artsen ook schoonheidsspecialisten vertegenwoordigd zijn. Schoonheidsspecialisten die lid zijn van de vereniging betalen 250 Euro per jaar, artsen betalen 500 Euro per jaar. De leden mogen gratis naar netwerkbijeenkomsten met interessante sprekers en kunnen ook op een dergelijk evenement hun bedrijf presenteren.

Wat doet NL SAS ?
Op dit moment beperken de activiteiten van NL Sas zich tot het regelen van ontmoetingen en het organiseren van bijeenkomsten. Zo vindt er op zaterdag 17 mei de 2e netwerkbijeenkomst plaats in Bunnik. In de nabije toekomst zullen protocollen ontwikkeld worden voor specifieke behandelingen en worden onderlinge samenwerkingsafspraken gemaakt. Daarnaast zal de vereniging initiatieven nemen die helpen om consumenten beter te adviseren en de resultaten van een behandeling, ingreep of therapie nog effectiever te laten zijn.  

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen