Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Perle de Caviar is Ingrid Millet’s toplijn waarin kostbare werkstoffen uit de oceaan worden verwerkt.

De specialiteit van Ingrid Millet, het kaviaarextract wordt in combinatie met andere waardevolle actieve werkstoffen toegepast in de verzorgende producten. Hierdoor worden vanaf het cellulaire niveau alle aspecten van huidveroudering behandeld;  huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels, het verlies van stevigheid en glans. Deze lijn biedt een compleet programma van reinigingsproducten tot speciale verzorging voor hals en oogcontour. De Perle de Caviar lijn is met veel zorg ontwikkeld, waarbij voor elke behoefte een optimaal persoonlijk verzorgingsritueel kan worden samengesteld. Uw huid zal van Ingrid Millet gaan houden…

Nadat het Ingrid Millet in de jaren ’60 was opgevallen hoe zacht de handen waren van steurvissers in de Kaspische zee, handen die dagelijks in contact kwamen met kaviaar, besloot zij om dit toe te voegen aan haar cosmetische formules. Dit was zeer vooruitstrevend, want het gebruik van kaviaar in verzorgende cosmetische producten was in die tijd nog onbekend en de effectiviteit werd pas jaren later wetenschappelijk aangetoond.

De kostbare Perle de Caviar lijn  heeft verschillende series die allemaal  kaviaarextract bevatten, zodat zij een zeer effectieve en doelgerichte anti-ageing verzorging bieden. Voor elke leeftijd, in alle facetten van het leven vanaf de eerste lijntjes totdat de behoefte ontstaat om verlies van stevigheid aan te pakken, biedt Perle de Caviar haar technische en luxe benadering voor uw schoonheid. Alleen het beste is goed genoeg voor uw huid.

Ontdek de onovertroffen kwaliteit en de kennis van meer dan 50 jaar ervaring met:

  • AbsoluCaviar, voorziet in 8 verschillende effecten voor een gerevitaliseerde huid en een jeugdige uitstraling.
  • Caviaressence, biedt 3 producten met een ontspannende werking op de gezichtsspieren en vermindert zichtbare lijntjes.
  • Classical Caviar, werkzaam op alle zichtbare kenmerken van huidveroudering.

Voor meer informatie: www.leijtens-import.nl – Leijtens Cosmetics B.V. – Tel. 0416-343166

Comments


Gerelateerde artikelen