Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wanneer je ouder wordt, is je gezichtshuid minder strak en oogt minder 'vol'. Een facelift is misschien een wel erg extreme methode om terug te vechten tegen de tijd, maar gelukkig bestaan er ook minder ingrijpende alternatieven voor een jonger, fris en strakker gezicht.

Mincilift is een serum met eigenschappen die de gezichtscontouren verstevigt en lift. De gebieden van het kaakcontour en hals zijn gevoeliger voor opslag van onderhuids vet en afvalstoffen, waardoor deze sneller tekenen van verslapping vertonen.

Dankzij het actieve Liposculpting Firming Complex met zeer effectieve modellerende en structurerende eigenschappen, wordt de kaaklijn verstevigd en worden de gezichtscontouren verfijnd en verstevigd. Derivaten van cafeïne en marine algenextracten zorgen voor vetafbraak en verbeterde afvoer, tevens wordt de stevigheid herwonnen. Extract van lelie, zoethout en korenbloem zorgen dat de huid zacht aanvoelt en egaler wordt. De luchtige gel textuur zorgt voor een vederlichte opwaartse applicatie van de hals richting de kin met aandacht voor de kaaklijn. Voor een egale, zachte, jonger uitziende huid en compactere gezichtscontouren.

TIP: gebruik 's morgens of voor een avond uit als een long lasting make-up basis.

Minicilift is verkrijgbaar in een 40 ml pompflacon.

Leijtens Cosmetics B.V., tel.: 0416-343166, e-mail: info@leijtens-import.nl, www.leijtens-import.nl

Comments


Gerelateerde artikelen