Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Na een lange dag zonnen op het strand, merk je vaak pas onder de douche dat je toch wat rood bent geworden. Zorg dat je na het zonnen je huid altijd verwent met een hydraterend- of  een aftersunproduct. Het Ingrid Millet Aquamask biedt uitkomst…

Dit ultieme masker geeft de hydratatie van de huid een boost en herstelt intensief. Het is een fris en roming masker dat in een dikke laag wordt aangebracht en binnen enkele minuten zorgt voor een herstellen gezichtsbad, waarna de huid direct een gevoel van welbehagen, comfort en zachtheid ervaart. Een ideaal aftersun product dus!

De huid wordt voorzien van onmisbare bronnen voor de perfecte vochtbalans, herstel en bescherming. Bio-hyaluronzuur, chitine en urea vullen het vochtgehalte aan en herstellen schrale plekjes, terwijl abrikozenpitolie, phyto-squalane verrijkt met vitamine A, E en F, vrije radicalen bestrijden, herstellen en beschermen. Om het vochtgehalte continue te behouden zijn AHA's van zwarte en blauwe bosbes, glucose, fructose en essentiële vetzuren toegevoegd.

TIP: voor een verkoelend effect (bijvoorbeeld als aftersun), leg het masker 15 minuten in de koelkast voordat je het gebruikt.

Aquamask is verkrijgbaar in een 100 ml tube.

Leijtens Cosmetics B.V., tel.: 0416-343166, e-mail: info@leijtens-import.nl, www.leijtens-import.nl

Comments


Gerelateerde artikelen