Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Caviaressence producten van Ingrid Millet hebben een ontspannende werking op de aanspanning van de gezichtsspieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van rimpels. De natuurlijke uitdrukking en bewegingen blijven weliswaar behouden. Door het gebruik van de Caviaressence producten ontstaat een significante vermindering van de diepte van de rimpels, helpt deze voorkomen en verminderen. Deze werking wordt toegeschreven aan een innovatieve werkstof; Hexapeptide, waarvan de resultaten wetenschappelijk zijn bewezen (cosmetisch ‘Botox’).

Met de Relaxing Anti-Wrinkle Cream, Relaxing Anti-Wrinkle Serum en de Eyes & Lips Relaxing Anti-Wrinkle Cream biedt Caviaressence een totaal anti-ageing programma. Deze lijn bevat kaviaarcomplex, opvullend hyaluronzuur, marine collageen voor regeneratie, energie gevende aminozuren, zoete amandelolie voor een zachte en elastische huid en kalmerende aloë vera.

Relaxing Anti-Wrinkle Cream is verkrijgbaar in 50 ml, Relaxing Anti-Wrinkle Serum in 15 ml en Eyes & Lips Relaxing Anti-Wrinkle Cream in 6 ml.

Leijtens Cosmetics B.V., tel.: 0416-343166, e-mail: info@leijtens-import.nl, www.leijtens-import.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen