Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Water, water, water! Het lest niet alleen de dorst, maar geeft ook leven aan al je organen. Je lichaam bestaat zelfs voor 70% uit water. Daarom heeft ook elke crème een hydraterende functie, ongeacht het huidtype.

Ingrid Millet Aquacrème is een verfrissende en verkwikkende dag- en nachtverzorging, te gebruiken vanaf de eerste tekenen van huidveroudering, ontstaan door extreme omstandigheden zoals kou, zon, airconditioning etc.

AHA's van zwarte bes en blauwe bosbes hebben een milde exfoliërende werking waardoor een verbeterde opname van werkstoffen mogelijk is voor een optimale en langdurige hydratatie. Door toevoeging van zuivere avocado- en abrikozenpitolie, vitamine A, E en F ter bestrijding van vrije radicalen, wordt de natuurlijke hydro lipide film hersteld en in tact gehouden zodat teveel aan vochtverlies wordt voorkomen. Dit resulteert in een perfect herstelde en beschermde huid die wonderbaarlijk zacht en glad aanvoelt en straalt van gezondheid.

WHY WE LOVE IT: lichte en verfrissende textuur, dus ook ideaal voor gebruik tijdens de zomerperiode waarin je huid meer vocht verliest door transpiratie en je huid door een vollere crème gaat glimmen.

Aquacrème is verkrijgbaar in een 50 ml pot.

Leijtens Cosmetics B.V., tel.: 0416-343166, e-mail: info@leijtens-import.nl, www.leijtens-import.nl

Comments


Gerelateerde artikelen